Shadow

A fost deschis primul Hilton all-inclusive din Republica Dominicană

Lantul Hilton a deschis un complex hotelier în La Romana, la est de Republica Dominicană, alcătuit din două hoteluri, unul pentru adulți și celălalt pentru familii, care adaugă 774 de camere noi prin investiția de 41 de milioane USD. 

 

Odată cu prezența președintelui dominican Luis Abidaner, au fost inaugurate facilitățile complexului Hilton La Romana. Acestea sunt două hoteluri – unul pentru familii și celălalt doar pentru adulți – care au 774 de camere și au necesitat o investiție de 41 de milioane USD. 

Inaugurarea complexului Hilton La Romana
Inaugurarea complexului Hilton La Romana

 

La ceremonie, președintele corporatiei Playa Hotels & Resorts, Bruce Wardinsky, a explicat că complexul este primul all-inclusive Hilton din țară. 

 

Hotelul ridică investiția lanțului Hilton din Republica Dominicană la 325 de milioane USD din 2018. 

 

Hilton La Romana pentru întreaga familie are 418 de camere, ăn timp ce cel de doar adulți au doar 356. 

 

Corporația Playa Hotels & Resorts deține mai mult multe hoteluri în Republica Dominicană, inclusiv Hyatt Ziva Cap Cana, Hyatt Zilara Cap Cana și Hilton Romana. 

 

În discursul său, Abinader a subliniat că „aceasta este cel mai bun moment pentru a investi” în Republica Dominicană și a subliniat că țara a reușit să scadă nivelul de risc de la 4 la 4 pe care guvernul SUA îl informează călătorilor, a afirmat el, „va ajuta foarte mult marketingul și vizitele turiștilor” în țara. 

 

Sursă: hosteltur.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.