Shadow

Eurostars Hotel Company își consolidează prezența în Budapesta

Eurostars Hotel Company, lanțul hotelier Hotusa Group, a închiriat două hoteluri noi în centrul istoric al Budapestei:  Eurostars Palazzo Zichy și Ikonik Parlament, ajungând la șase unități și 600 de camere în capitala Ungariei. 

Eurostars Palazzo Zichy este un hotel de 4 stele într-un vechi palat din secolul al XIX-lea, construit pentru contele Nándor Zichy și familia sa. Clădirea a fost transformată în hotel 2009 și are 80 de camere.

Eurostars Hotel Company își consolidează prezența în Budapesta
Eurostars Palazzo Zichy are 80 de camere. Sursă: Eurostars Hotel Company.

Ikonik Parlament este un hotel de tip boutique cu 65 de camere de designer, situat la doar câțiva pași de malul Dunării, de Parlament și de Bazilica Sfântul Ștefan. Acesta oferă două săli de conferința, o bibliotecă, un centru spa și o saună.

„Ca parte a strategiei nostre de expansiune internațională, suntem mândri să ne consolidăm poziția de lider în Budapesta prin incorporarea acestor două hoteluri care se potrivesc perfect cu tipul de unități pe care dorim să le adaugăm în portofoliul nostru. La Eurostars Hotel Company continuăm să ne concentrăm asupra principalelor orase și capitale din Europa pentru a ne consolida rolul de lanț hotelier lider în turismul urban”, a declarat președintele grupului Hotusa, Amancio López Seijas.

Eurostars Hotel Company își consolidează prezența în Budapesta
Ikonik Parlament este un hotel de tip boutique de 65 de camere. Sursă: Eurostars Hotel Company.

Până în prezent, lanțul are patru hoteluri de lux în Budapesta: Eurostars Ambassador 4*, Eurostars Budapest Center 4*, Eurostars Danube Budapest 4* și Aurea Ana Palace 5*.

 

Sursă: hosteltur.com

1 Comment

  • Felicitari Eurostars Hotel Company pentru a adauga alte doua hoteluri luxoase in Budapesta! Special pentru Budapest, aceste hoteluri boutique sunt ideale pentru cei care cauta cazari de lux si servicii de calitate. Aceste unitati adauga o frumoasa nota de lux si eleganta la experienta de turism in oras. Este clar ca lantul de hoteluri se pregateste pentru a ramane lider pe piata turismului urban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.