Shadow

Două noi propuneri de la Karisma Hotels & Resorts în Caraibe

Karisma Hotels & Resorts și-a prezentat cele mai recente deschideri în Republica Dominicană și Riviera Maya: recentul inaugurat Margaritaville Island Reserve Cap Cana și primul hotel al brandului Nickelodeon din MexicNickelodeon Hotels & Resorts Riviera Maya. Cele mai recente oferte ale companiei în Caraibe reprezintă o nouă incursiune a sa în segmentul de lux all-inclusive

Margaritaville Island Reserve Cap Cana, un resort „5 stele gourmet inclusive”, este situat lângă una dintre cele mai bune plaje din Republica Dominicană. Cu vedere la apele Caraibelor, unitatea este concepută pentru a te bucura de vacanțe cu o experiență de lux care combină conceptul de exclusivitate Island Reserve cu serviciile renumite ale Karisma Hotels & Resorts.

Într-un mediu privilegiat și una dintre cele mai exclusiviste zone din Punta Cana, complexul oferă 228 de suites si 40 de vile care au serviciu de majordom, multe dintre ele cu piscine private. Printre acestea, se remarcă Jimmy Buffet, aflată în podul hotelului.

De asemenea, are o ofertă gastronomică largă în cele șase restaurante și trei baruri; în timp ce în Entertainment Village oaspeții pot găsi o gamă largă de activități de agrement și divertisment, iar St. Somewhere Spa este locul potrivit pentru a te relaxa și desconecta de toate.

Cu personajele Nickelodeon

La rândul său, Nickelodeon Hotels & Resorts Riviera Maya este noua destinație pentru familiile care doresc să se bucure de o experiență în Caraibele mexican cu Sponge Bob și restul personalelor Nickelodeon. Este primul resort al brandului din Mexic, rezultatul unirii dintre Karisma Hotels & Resorts și Grupul Lomas, și oferă familiilor un all-inclusive în care distracția și divertismentul sunt garantate.

Oferă 280 de suites, de 54 de metri pătrați cu o terasă suplimentară de 10 metri pătrați, două băi complete și o vedere spectaculoasă la Marea Caraibelor de la balconul său, precum și acces la o piscină infinită.

Pentru a te bucura de o experiență unică, noul suite La Guarida, situat în podul resort-ului, aduce un omagiu Testoaselor Ninja; în timp ce La Piña, suite emblematică este inspirată în casa subacvatică a lui Sponge Bob.

Pe lângă faptul că au room service 24 de ore pe zi, familiile se pot bucura de oferta de catering în cele șase restaurante ale sale, cu posibilitatea chiar de a împărți o masă cu personajele preferate de la Nikelodeon.

Nickelodeon Hotels & Resorts Riviera Maya are și un parc acvatic complet tematic Aqua Nick, cel mai mare Nickelodeon din Mexic și al doilea cu cei mai puternici curenți. Pe cele aproape trei hectare ale sale dispune de peste 20 de tobogane, precum și de un bazin imens cu activități cu un program complet de divertisment și activități.

Cu aceste doua deschideri, Karisma Hotels & Resorts își extinde portofoliul de hoteluri de lux din America Latină, Caraibe și Europa, cu branduri care includ Margaritaville Island Reserve by Karisma, El Dorado Spa Resorts by Karisma; Azul Beach Resorts by Karisma; Generations Resorts by Karisma; Vile Karisma; Hidden Beach Resorts by Karisma; Nickelodeon Hotels & Resorts; Sensatori Resorts și Karisma Hotels Adriatic.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.