Shadow

CWT îi învață pe clienți să economisească în călătorii

Carlson Wagonlit Travel (CWT) a introdus capabilități de analiză predictivă care, potrivit acestei agenții internaționale specializate în călătorii de afaceri, „îmbunătățesc în mod semnificativ precizia previziunilor oferă o mai mare claritate privind principalele valori de călătorie și oferă clienților noștri oportunități pentru a vă controla cheltuielile de călătorie”. 

CWT Solutions Group, divizia de consultanță a CWT, a creat un model de date de călătorie care analizează istoricul călătoriilor, precum și date publice privind prețurile materiilor prime, indicatorii macroeconomici, perioadele de timp și de vacanță. Toate aceste date sunt analizate pentru a identifica modele și corelații, ceea ce generează previziuni solide despre cheltuielile viitoare ale unei companii, în special despre numărul de călătorii și costul fiecăreia.

„Cu acești algoritmi noi putem anticipa cheltuielile unei companii cu o precizie remarcabilă”, spune Cristophe Renard, vicepreședinte al CWT Solutions Group. „Analiza predictivă este foarte utilă pentru a oferi clienților noștri informații practice. Chiar și schimbările minore în politicile de Călătorii sau în programele furnizorilor pot însemna mari economii. Fiind una dintre cele mai mari companii de călătorii coporate, avem acces la o comoară de date. Datorită analizei predictive, putem face ca aceste date să funcționeze pentru clienții noștri”, a adăugat el.

O economie de 10%

CWT a efectuat un test al funcționării analiștilor predictivi cu unul dintre clienții săi mai mari. Acest test „a arătat o mare îmbunătățire a preciziei predicțiilor, comparativ cu abordările anterioare. Datorită acestei noi funcții, clientul a fost capabil să identifice zone susceptibile la economii potențiale de până la 10%. Studiul a arătat, de asemenea, ca rezultatele se îmbunătățesc în timp, pe măsură ce sistemul învață din seturi de date cu un volum mai mare.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.