Shadow

Cristiano Ronaldo a deschis un hotel în New York: Pestana CR7 Times Square

Cristiano Ronaldo a adăugat un nou hotel în New YorkPestana Hotel Group a prezentat Pestana CR7 Times Square, care are 176 de camere și își întâmpină deja primii oaspeți, într-un format de soft opening. „Având în vedere locația și caracteristicile sale, credem că Pestana CR7 Times Square se va stabili rapid printre hotelurile preferate din New York. Suntem foarte mulțumiți de această operațiune, care ne întărește uniunea”, afirmă Dionisio Pestana și Cristiano Ronaldo. 

Este primul hotel din New York cu brandul Pestana CR7 Lifestyle Hotels, condus de Dionisio Pestana și starul din fotbal, explică lanțul într-un comunicat. Această unitate este a treia deschidere a lanțului Pestana Hotel Group pe piața nord-americană, care se alătură hotelurilor din New York și Miami.

Noul hotel al grupului portughez.

Pestana CR7 Times Square are 176 de camere care au detalii inspirate din spiritul lifestyle și sportiv al brandului. Unele au terese și vedere la râul Hudson, precum și servicii digitale ultramoderne cu WiFi de mare viteză.

„Ce dată magică este 7/7 pentru a vă prezenta noul meu hotel Pestana CR7 Times Square din New York! Rezervați acum și descoperiți cel mai tare hotel nou din cea mai bună locație din oraș!” A indicat jucătorul Juventus pe social media. 


Primii oaspeți au sosit pe 7 iulie după o deschidere în format soft opening.

Designul interior al Pestana CR7 Times Square, semnat atelierul din New York VLDG Inc., „respiră un stil modern tipic orașului și inspirat de lumea spectacolului al Broadway și de evenimentele sportive, care include mai multe referințe la brand și locație: modelul mingii de fotbal în luminile de la intrare”, detaliază grupul portughez.

„Strălucirea și mișcarea Times Square sunt replicate prin oglinzile din hol. Plăcile portugheze inspiră arta coloanelor, semnate de artistul Ai Campbell din Brooklin, iar un citat al CR7 atrage atenția clienților retaurantului Steven”, spune el. 

Steven Bar & Restaurant este numele dat ofertei gastronomice a hotelului, împărțită între modernul lobby bar și restaurantul cu terasă în aer liber. Ambele sunt acum deschise atât pentru oaspeți, cât și pentru publicul local.

Hotelul are, de asemenea, un Fitness Center, o sală de sport deschisă nonstop pentru a primi vizitatori în orice moment.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.