Shadow

Cresc rezervările în Germania: care sunt destinațiile preferate?

Cererea de călătorii este în creștere în Germania, în ciuda faptului că guvernul german prevede intrarea țării în recesiune în cursul anului 2023. Se vorbește deja de o schimbare a tendinței, după luni de încetinire și indecizie în rezervări, care vor reprezenta un beneficiu pentru activitatea turistică chiar din luna ianuarie. 

Acest lucru a fost indicat de compania Traffics, care catografiază în totalitate ofertele tuturor operatorilor, și înregistrează numeroase căutări și rezervări de călătorii pe piața emitentă germană, atât pentru pachete, cât și „doar hotel”, în special pentru lunile mai, august și septembrie 2023, potrivit fvw.

Printre destinațiile internaționale pe care nemții le rezervă, după Turcia apare Spania, urmată de Egipt și, mai departe, de Grecia, Thailanda și Emirate. 

Photo by form PxHere.

Călătorii de calitate

La rândul său, CEO-ul Traffics, Sahim Sali, a sfătuit jucătorii din industria de turism să se pregătească în mod corespunzător pentru creșterea cererii. Și a detaliat că propia sa companie a investit câteva sute de mii de euro în centrul său de date pentru a servi interogările de căutare pe care le va primi și mai rapid.

Informațiile furnizate de această firmă sunt susținute de analiza datelor corespunzătoare sistemelor de rezervare bazate pe inteligența artificială a berlinezilor, care au fost colectate în noiembrie. În acest fel, printre tendințele de căutare au fost determinate principalele liste de rezervări pentru „doar hotel” și pachete turistice, de exemplu.

 

Sursă: hosteltur.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.