Shadow

Cele mai punctuale companii aeriene în luna ianuarie

Iberia s-a poziționat drept cea mai punctuală companie aeriană din lume în ianuarie 2023, cu 86,8% din cele 13.327 operate în această lună la timp în categoria companiilor aeriene globale, potrivit clasamentului întocmit de Cirium, companie internațională de analiză a aviației. 

Companiile aeriene cu cel mai mare număr de locuri-kilometri disponibile (ASK) de pe piață. Măsurarea se realizează pe primele 10% dintre companiile aeriene cu cele mai multe ASK din lume, operate în trei dintre regiunile lor.

După Iberia, au urmat, în această ordine, Japan Airlines (JAL), KLM, Latam Airlines, Aeromexico, Avianca, All Nipon Airways, Azul, China Southern și Delta Airlines. 

„Începerea anului ca cea mai punctuală companie aeriană din lume este cea mai bună dovadă că Iberia face o treabă excelentă, ca toată lumea de la Iberia trage în aceeași direcție. Angajamentul nostru față de clienți este de a le oferi cele mai bune servicii posibile, iar punctualitatea este unul dintre factorii pe care aceștia îi apreciază cel mai mult„, a declarat Javier Sánchez-Prieto, președinte și CEO al Iberia.

Cea mai punctuală companie aeriană din Europa

Anul trecut, Iberia a fost cea mai punctuală companie aeriană din Europa in 2022, după ce a fost cea mai punctuală companie aeriană din mai până în octombrie, timp de șase luni consecutive. Mike Malik, Chief Marketing Officer al Cirium, i-a înmânat acest premiu lui Sánchez-Prieto în cadrul Târgului Internațional de Turism de la Madrid, Fitur 2023.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.