Shadow

Aplicația anti jet lag a United Airlines

Pasagerii United Airlines au din 2019 la dispoziție un mod științific de a combate decalajul orar denumit jet lag, cu ajutorul unei aplicații care indică cel mai bun moment pentru a evita și vedea lumina, a dormi și consuma cofeina pentru a se adapta rapid la un nou fus orar. 

Aceasta este o aplicație mobilă dezvoltată în parteneriat strategic cu Timeshifter, destinată clienților care zboară pe trei sau mai multe fusuri orare și este un instrument util pentru gestionarea decalajului orar în timp ce călătoresc pe rețeaua globală de rute a United. În plus, membrii MillagePlus primesc acces la un plan Timeshifter gratuit, iar membrii Premier 1 K primesc un abonament gratuit cu planuri nelimitate.

Aplicația anti jet lag a United Airlines

„Vrem să facem tot ce putem pentru a contribui la îmbunătățirea experienței de călătorie între fusurile orare, indiferent dacă este vorba de o călătorie de afaceri la TelAviv sau de o vacanță în Tahiti, clienții noștri ar trebui să ajungă la destinație plini de energie și gata să se apuce de treabă”, a declarat Luc Bondar, vicepreședinte Marketing & Loyalty și președinte al MilleagePlus. „Timeshifter evită jet lag-ul orar și, în schimb, folosește știința și algoritmii pentru a proiecta o călătorie personalizată, pas cu pas, între fusurile orare”. Timeshifter a fost dezvoltat de cercetători de top în domeniul somnului și al neuroștinței circadiene.

Aplicația folosește un algoritm pentru a personaliza planurile pentru clienți pe baza unui număr de factori, inclusiv modelul normal de somn, detaliile zborurile și preferințele individuale, creând un plan personalizat de ameliorare a jet lag-ului.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.