Shadow

Airbnb va verifica cele 7 milioane de anunțuri disponibile

Airbnb a anunțat că, pentru a menține standardele de calitate, a decis să verifice cele șapte milioane de anunțuri pe care le are disponibile. În același timp, va aplica măsuri pentru a crește încrederea în platformă și pe internet în rândul utilizatorilor. 

Bryan Chesky, CEO-ul Airbnb, detaliază într-o scrisoare și un tweet că vor fi verificate casele publicate pentru exactitatea fotografiilor, adreselor și detaliilor prezentate în listă, dar spune că se vor concentra și pe standardele de calitate, ceea ce înseamnă curățenia, securitatea și confortul de baza al locuinței. Cei care corespund așteptărilor „vor fi clar etichetați”.

Obiectivul platformei este ca până la 15 decembrie 2020, fiecare casă și fiecare gazdă de pe Airbnb să fie controlată. 

La aceasta se adaugă și alte măsuri, cum ar fi punerea la dispozitțe rezidenților din întreaga lume a unei linii telefonice directe, pentru a comunica rapid cu o persoană Airbnb care poate adresa îngrijorări. Pentru a oferi soluții eficiente, se elaborează un program de instruire și protocoale speciale. La data de 31 decembrie 2019 va fi lansat în Statele Unite și se va răspândi în întreaga lume pe tot parcursul anului 2020.

O a treia măsură pentru a oferi calitate are legătură cu „Garanția pentru oaspeți”. Începând cu 15 decembrie, celor care au rezervat pe platformă și găsesc cazare care nu depășește standardele Airbnb li se va oferi o cazare alternativa cu o valoare egală sau mai mare, sau o rambursare de 100% a sumei.

În cele din urmă el a anunțat că va exista un control pentru a se adresa părților neautorizate în casele de închiriere. Acest lucru va fi posibil, deoarece „extindem detectarea manuală a rezervelor cu risc ridicat marcate de modelele noastre de detectare a riscurilor în toatî America de Nord, cu implementare globală până în 2020”.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.