Shadow

Aceasta este Norwegian Prima, noua navă de croazieră NCL

Norwegian Prima, inaugurată săptămână aceasta în Reykjavik, Islanda, este prima dintre cele șase nave din noua clasă Prima a Norwegian Cruise Line (NCL). O navă modernă cu o capacitate de 3.100 de pasageri. 

 

În 2017, Norwegian Cruise Line a anunțat adăugarea progresivă la companie a șase nave de nouă generație sub denumirea de clasa Prima. Primul tocmai a fost inaugurat și următorul, Norwegian Viva, va fi lansat în 2023 (mai multe informații în Aceasta va fi „Norwegian Viva”, noua navă NCL). Restul va ajunge în anii următori până în 2027. O nouă clasă care se remarcă prin design-ul său avangardist și flexibilitatea pe care brandul îl oferă pasagerilor în întreaga sa flotă. 

Norwegian Prima a fost prima navă croazieră mare bautizată în Reykjavik.

 

Are spații foarte exclusive, precum The Haven by Norwegian, un concept de navă în interiorul unei nave care poate fi accesat doar cu un card de acces. 

Gastronomia este un alt pariu mare al clasei Prima, cu o varietate mare de restaurante în Norwegian Prima.

 

Printre restaurantele de curtoazie includ Hudson’s, cu vedere de 270 de grade la pupă, și Indulge Food Hall, cu 11 stații care servesc mâncăruri de lux, contemporane și extragavante, care pot fi savurate în interior sau afară. 

Printre opțiuni, există posibilitatea de a se bucura de o mâncare sau cină dintr-un restaurant cu vedere la ocean.

 

Oferta sa de activități recreactive include de la tobogane foarte rapide, cu o înălțime de 10 etaje (The Drop si The Rush) până la Prima Speedway, prima pistă de curse de trei niveluri pe mare. 

Prima Speedway, o pistă impresionantă deasupra punții.

 

Are spații precum Ocean Boulevard, o promenadă exterioară care înconjoară întreaga navă, care are 294 de metri lungime și o greutate de peste 143.535 de tone. Un alt loc de mare interes este The Concourse, care are o gradină cu sculpturi valoroase în aer liber, cu șase instalații create de artistul internațional de metal Alexander Krivosheiw și un perete de artă proiectat de David Harber. 

Spațiul Ocean Boulevard înconjoară întreaga lume.

 

Zona Infinity Beach găzduiește două piscine infinite, care permit pasagerului să se bucure de priveliști asupra oceanului fără nicio barieră sau întrerupere. Pe Oceanwalk, două poduri de sticlă le vor oferi pasagerilor de croazieră senzația de a merge pe aer deasupra apei. 

Piscine infinite pentru ca pasagerii să se bucure de ocean fără niciun obstacol în mijloc.
The Haven este un spațiu ascuns în partea superior a navei, unde se află cabinele cele mai luxoase și mai bine echipate. Acestea oferă vederi spectaculoase datorita balconului mare orientat spre pupă.
Existe o mare varietate de categorii de suites. Cele din clasa The Haven Deluxe Owner’s suite includ o cadă cu hidrosamaj în aer liber.

 

Norwegian Prima va efectua călătorii inaugurale în Europa de Nord din Olanda, Danemarca și Anglia începând cu 3 septembrie, înainte de a ajunge în Statele Unite. 

 

Odată ajuns acolo, va opera croaziere din New York, Galveston, Texas și Miami în octombrie și noiembrie, înainte de a se stabili în portul ei de acasă din Port Canaveral, Florida și Galveston pentru sezonul de croazieră 2023 și 2024. 

Oferta sa de leisure include muzicale și spectacole în marele său teatru.

 

Potrivit companiei însăși, NCL este prima linie de croazieră majoră care a anumit o navă în capitala Islandei. „Am vrut să lansăm Norwegian Prima într-un la fel de special și unic precum ea, iar peisaj uluitor din Reykjavik este cadrul perfect pentru o ocazie atât de importantă”, a declarat Frank del Rio, președinte și CEO al Norwegian Cruise Line Holdings Ltd.

Starul pop global Kay Perry, nașa Norwegian Prima, a călătorit la Reykjavik pentru a lua parte la tradiția maritimă de boteza oficial nava.

 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.