Zece lucruri esenţiale pe care trebuie să le duci cu tine într-o croazieră

A ne face bagajul a fost întotdeauna unul dintre momentele dintre momentele-cheie cu care ne confruntăm înainte de a începe o călătorie. O sarcină, uneori dificilă, dar esenţială şi care are trucurile ei. Un bagaj prost pregătit sau o uitare de ultim moment poate strica cea mai bună călătorie, şi mai ales o croazieră. Pentru a evita acest lucru, Costa Cruises a pregătit aceste sfaturi:

1. O pereche de pantofi confortabili va fi la fel ca prima cafea de dimineaţă, de neînlocuit. Gândiţi-vă, una dintre principalele avantaje ale unei croaziere este a cunoaşte mai multe destinaţii într-o singură călătorie. La fiecare escală, puteţi alege excursii la monumente istorice, plimbări prin centrul oraşului sau vizite la atracţiile tipice al fiecărui loc. Le veţi pierde?

2. O bună protecţie solară. A fi în vacanţă este sinonim cu odihna, relaxarea şi deconectarea. Cu Costa puteţi alege sa vizitaţi unele dintre cele mai paradisiace plaje din lume sau să ramâneţi în barca, a alege un hamac lângă o psicină şi a uita de tot cu un cocktail delicios. Ambele opţiuni sunt valabile dar atenţie, nu uita de protecţia solară şi faceţi-vă griji doar de a vă bucura.

3. O carte bună. De multe ori, vacanţele devin o oportunitate unică de a petrece timpul citind. După-amiază, cu briză şi marea ca fundal, poate fi momentul pentru momentul, să vă aşezaţi comod într-unul din hamacuri şi să vă bucurati de cartea preferată. Pe navele Costa puteţi găsi, de asemenea, numeroase titluri pentru a alege cel care vă place cel mai mult.

4. Luaţi cu dumneavoastră ţinută favorită şi aranjaţi-vă, ocazia o cere: teatru, cine romantice cu bucătărie pentru toate gusturile, discotecă şi chiar o noapte la un cazinou exclusivist… Sunt momente în care a avea la îndemână ţinuta perfectă va face întâlnirea ta unică şi de neuitat.

Zece lucruri esenţiale pe care trebuie să le duci cu tine într-o croazieră

Zece lucruri esenţiale pe care trebuie să le duci cu tine într-o croazieră

5. Costume de baie, bikini sau trikini… indiferent cum este, dar a uita de costume de baie pe o croazieră poate deveni cel mai rau coşmar, nu doar pentru piscine şi spa-uri de la bord, dar şi pentru că Costa oferă itinerari cu opriri în unele dintre cele mai irezistibile plaje de pe planetă. Insulele greceşti, Marea Adriatică, Emiratele Arabe Unite sau Marea Caraibelor sunt doar unele dintre opţiunile disponibile… Îl aveţi deja pregătit?

6. Rucsac/geantă de dimensiuni mici. O croazieră este oportunitatea ideală pentru a cunoaşte multe destinaţii, fără a fi nevoie să vă gândiţi la bagaj, de aceea, nu pierde ocazia de a te bucura de o mare varietate de excursii la mal care sunt oferite. Zile în care a parcurge oraşe va fi cel mai bun divertisment, precum şi a nu căra greutate, a merge confortabil, a lua doar lucrurile esenţiale şi a lăsa restul bagajului în cabină.

7. Încărcătorul mobil, cel mai bun tovarăş. Smartphone-ul nostru ne însoţeşte peste tot, ne face viaţa mai uşoară şi ne permite să comunicăm, să împărtăşim experienţe şi chiar să scăpăm de lume pentru un moment… aşa că nu uita să îl luaţi cu dvs.

8. Aparatul foto. O croazieră va permite să cunoaşteţi unele dintre cele mai interesante destinaţii din lume. Nu uitaţi aparatul foto! Dacă nu îl luaţi cu dvs. o să regretaţi pentru că este o oportunitate unică de a imortaliza momentele speciale la bord şi a fotografia cele mai frumoase locuri de la mare.

9. Hainele pentru sport! Este o realitate, vacanţa şi dieta sunt doi termeni ireconciliabili, dar… De ce sa vă pierdeţi forma? Mulţi călători preferă să dedice puţin din timpul lor pentru a se îngriji. Terenuri de sport, săli de gimanstică sau punţile lungi pentru a vă bucura de o dimineaţă de alergat pot fi alegerea perfectă. Include nişte adidaşi buni, haine confortabile.

10. Înainte  de  a incepe  călătoria nu uitaţi să verificati site -ul web al companiei.

 

Sursă: hosteltur.com

Leave a Reply