Yotel creşte prezenţa sa cu 3000 de noi cabine în proiect

Lanţul hoteluri-capsule Yotel, intenţionează să adauge peste 3.000 de cabine noi, aşa numeşte camerele sale care par cabine de avion, până în 2018, crescând expansiunea sa în Asia, Europa şi America de Nord.

Mai exact, intenţioneaza să deschidă hoteluri în următorii ani în Singapore, Paris, Miami, San Francisco şNew York, unde ar fi deja al doilea hotel. În plus, se află în negocieri avansate pentru a incorpora noi unităţi în Boston, Atlanta, Chicago, Los Angeles, Seattle, Toronto şi Austin, precum şi în afara Americii de Nord în Dubai, Londra, Milano, Barcelona, Sydney şi Hong Kong.

Aşa cum a declarat CEO-ul lanţului, Humbert Viriot, “Yotel a creat o nişă de produse pentru lux accesibil”. El adaugă că “de la deschiderea primului nostru hotel în 2006, Yotel a găzduit mai mult de un milion de vizitatori şi a obţinut recunoaşterea valoroasă în ceea ce priveşte aşteptările clienţilor noştri şi exigenţa investitorilor.

Yotel creşte prezenţa sa cu 3000 de noi cabine în proiect

Lanţul declară ca o treime a creştării al companiei este orientată spre locaţii din apropierea aeroporturilor, în timp ce alte două treimi le planifică în centrul oraşelor. Compania îşi arată preferinţa pentru menţinerea modelului său de asset light, axată pe gestionare şi evitând propietatea.

Cele mai apropiate incorporări în Statele Unite vor fi în Miami, New York şi San Francisco. În New York a semnat un acord cu dezvoltatul Synapse Capital, pentru proiect cu 110 de cabine, în timp ce în San Francisco vor transforma, în asociaţia cu IFA Hotels & Resorts şi partenerul său Synapse, Grant Building situat în 1095 de pe Market St. într-un Yotel cu 200 de unităţi. În cazul Miami, lanţul planifică o unitate de cazare într-un proiect de dezvoltare împreună cu Aria Development Group, în parteneriat cu grupul Aqarat din Kuweit.

În Europa, lanţul va incorpora al patrulea său hotel lângă Aeroportul Charles de Gaulle din Paris, pe care îl va deschide la mijlocul anului 2016. În anul următor, va lansa prima sa propietate din Asia, cu lansarea hotelului Yotel Singapore, care va avea 600 de cabine, asociaţie cu compania locală Hong Fok Corporation Limited.

 

Sursă: hosteltur.com

Leave a Reply