Shadow

WTTC consideră că sunt necesare coridoare sanitare între centrele financiare

World Travel and Tourism Council (WTTC) insistă asupra implementării testelor rapide de COVID și a creării de coridoare sigure între centrele financiare, ca prim pas pentru reactivarea călătoriilor de afaceri și „revigorarea” a zeci de mii de locuri de muncă, care au fost detectate de pandemia de coronavirus. 

 

WTTC scoate în evidență importanța stabilirii unui plan pilot care să includă un prim test COVID la aeroport și două zile mai târziu, un al doilea test, pentru cei care călătoresc între Londra (Regatul Unit) și New York (Statele Unite), susținând că acest lucru ar servi drept exemplu pentru alte orașe majore cu diferite coridoare economice la nivel global. Este, consideră ei, o reactivare responsabilă a călătoriilor de afaceri și a turismului internațional. 

 

Entitatea condusă de Gloria Guevara consideră că „politica insulară” introdusă de guvernul britanic „marchează un pas în direcția corectă”, dar nu este suficientă și consideră că este necesară o abordare similară pentru redeschiderea călătorii de afaceri internaționale. 

 

Zborurile ar trebui stabilite de-a lungul coridoarele urbane care leagă orașele cu un număr de cazuri similar de COVID-19, cum ar fi între Londra și New York, Washington, Paris, Frankfurt, Dubai, Amsterdam, Hong Kong și Shanghai”, a spus președintele WTTC. 

 

„Restabilirea călătoriilor de afaceri internaționale între regiuni, de exemplu, între Atlantic sau America Latină, ar putea beneficia de întregul sector al călătoriilor și turismului, de la companii aeriene la hoteluri, până la companiile de gestionare a călătoriilor și furnizori de transport terestru”, a subliniat Președintele și CEO-ul WTTC a subliniat, adăugând ca aceasta va fi esențială pentru un număr mare de companii care au nevoie de călătorii pentru „supraviețuirea” lor.

 

Nu este prima dată când WTTC expune importanța efectuării de teste rapide pentru a detecta cazuri pozitive de COVID-19 și pentru a efectua o urmărire a cazurilor. La sfârșitul lunii iulie, entitatea care include principalele companii de turism din lume, ceruse guvernelor lumii să înceapă să investească în facilități pentru detectarea virusului în aeroporturi, înțelegând că este o măsură care ar putea elimina daunele și perturbările cauzate de carantine. 

 

O analiză a datelor al Public Health England, efectuată de World Travel and Tourism Council, arată că două teste în succesiune rapidă ar putea să aibă o eficiență de 80% în detectarea pasagerilor cu COVID-19 și, prin urmare, pentru a reduce perioada de carantină sau chiar pentru eliminarea sa. 

 

„Schema pilot a WTTC, cu regimul său de testare dublă, va ajuta companiile să se asigure că este sigur pentru angajații lor să călătorească și să elimine nevoia de carantine inutile”, a spus Gloria Guevara. 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.