World Travel Market va lansa un spaţiu de wellness

Târgul de turism al World Travel Market, care va avea loc la Londra între 2 şi 5 noiembrie 2015, va include anul acesta un spaţiu de afaceri dedicat segmentului de wellness.

Astfel, spaţiul WTM Wellness Lounge, în asociaţie cu Spafinder Wellness 365, va avea loc miercuri 4 şi joi 5 noiembrie.

“În acest spaţiu vor fi promovate contactele între expozanţi şi cumpărători cu scopul de a facilita noile afaceri în segmentul de wellness, care continuă să crească an după an”, a informat târgul de turism din Londra.

Trebuie amintit faptul că la editia de anul trecut a World Travel Market a inclus mai multe sesiuni dedicate acestui segment. A se vedea, de asemenea, Tendinţe wellness la WTM: creştere de neoprit.

În societăţile moderne, călătorii dau din ce în ce mai multă importanţă posibilităţii de a-şi îmbunătăţi sănătatea fizică şi mentală în timpul vacanţei.

“Această tendinţă a făcut ca industria de wellness să se mişte rapid şi nu mai este o nişă pentru a deveni un produs turistic foarte popular”, a declarat Simon Press, directorul WTM.

A se vedea, de asemenea, Turismul de wellness în stare bună de sănătate.

Pe de altă parte, WTM a lansat un videoclip în care rezumă principalele avantajele ale târgului pentru expozanţi şi vizitatori.

 

Sursă: hosteltur.com

Leave a Reply