Walt Disney interzice stick-urile pentru a face selfie-uri în toate parcurile sale

Walt Disney a interzis de la 1 iulie stick-urile pentru a face selfie-uri în parcurile tematice, pe care le are răspândite prin mai multe ţări, aşa cum a informat propia companie. Purtătorul său de cuvânt, Kim Prunty, recunoaşte că aceste accesorii “au devenit o preocupare tot mai mare pentru siguranţă atât pentru vizitatori cât şi pentru muncitori”.

Walt Disney se alătura astfel unei liste de parcuri de atracţii, care restricţionează utilizarea acestui accesoriu din motive de siguranţă, pe lângă alte centre de leisure, cum ar fi muzee, având în vedere ca aceste bastoane extensible compromit siguranţa lucrărilor expuse, aşa cum am informat în Muzeele interzic stick-ul pentru a face selfie-uri şi…au dreptate.

Compania nu va permite stick-urile de selfie, suportul manual care permite persoanele să-şi facă fotografii, în parcurile din Orlando (Florida) sau în parcul din Disneyland din Anaheim (California). Interdicţia a început miercuri 1 iulie în parcurile din Hong Kong şi Paris.

Se întâmplă des ca unele atracţii să rămână oprite din cauza utilizării acestor stick-uri. #shu#

Se întâmplă des ca unele atracţii să rămână oprite din cauza utilizării acestor stick-uri. Imagine Shutterstock.

Compania a încercat sa le permita în parcurile tematice, dar nu şi în cele de atracţii. Cu toate acestea, infracţiunile au forţat personalul parcului să oprească atracţiile pentru perioade lungi de timp, deranjându-i pe ceilalţi vizitatori.

De la 1 iulie, personalul de siguranţă va cere vizitatorilor din Disney să lase stick-ul într-un depozit şi acesta îi va fi returnat.

 

Sursă: hosteltur.com

Leave a Reply