W Hotels îşi extinde proiectul în Amsterdam

Starwood Hotels & Resorts Worldwide a anunţat planurile sale de a extinde proiectul W Amsterdam cu adăugarea unui nou imobil, ca parte din acest hotel de nouă generaţie.

Lanţul anunţase în februarie deschiderea unui nou W Hotel în Amsterdam pentru toamna 2015, care va fi al şaptelea al brandului W Hotels în Europa şi numărul 45 în întreaga lume.

Iniţial, acesta a fost conceput ca o singură clădire, care va fi vechiul Telephone Exchange, situat pe Dam Square, dar acum va include clădirea adiacentă, vechiul KAS Bank. Această incorporarea va însemna adăugarea a 66 de camere, multe cu vedere la faimosul canal Singel, recunoscut de UNESCO. În plus, va adăuga un centru spa de design, Alway Spa, un club nocturn, precum şi un bar şi restaurant. Clădirea Bank va include, de asemenea, un “incubator de creaţie”, un spaţiu care va servi drept platforma pentru că talentul local să-şi poată arăta modelele şi operele lor.

W Hotels îşi extinde proiectul în Amsterdam

Hotelul va oferi 238 de camere, inclusiv 25 de camere, un WOW suite şi două Extreme WOW Suites (interpretarea brandului W a apartamentului prezidenţial). W Amsterdam va avea, de asemenea, 480 de metri pătraţi de spaţii pentru reuniuni şi evenimente, inclusiv două săli mari şi alte două săli mici, sala de gimnastică a brandului FIT şi centrul de afaceri de 24 de ore WIRED.

Preşedintele Starwood Hotels & Resorts din Europa, Africa şi Orientul Mijlociu, Michael Wale, a afirmat că “am fost copleşiţi de interesul şi cererea pentru W Amsterdam de când am anunţat proiectul în luna februarie şi suntem încântaţi să extindem acest hotel în parteneriat cu propietarul său, Liran Wizman”.

 

Sursă: hosteltur.com

Leave a Reply