Valiza-electrică rulantă, o invenţie care transportă pasagerul şi bagajul său

Un inventator amator chinez, He Liangcai, un agricultor şi fără pregătire academică formală, a creat o valiză electrică rulantă, care permite pasagerului să se deplaseze împreună cu bagajul sau parcurgând distanţe de până la 59,5 km la o viteză maxima de 20 km/h, ceea ce va permite pasagerilor să parcurgă distanţele lungi ale aeroporturilor sau staţiilor de tren fără a fi nevoiţi să meargă sau să-şi care bunurile.

Valiza motorizată cu o greutate de şapte kilograme este un vehicul electric echipat cu o baterie mică, patru roţi şi ghidon, unde se află acceleraţia, frânele şi luminile, aşa cum informează Global Times şi site-ul specializat în inovaţii Designboom.com. Pilotul se aşează deasupra bagajului şi utilizează ghidonul pentru a conduce această valiză-vehicul cu capacitate pentru doi pasageri. Aceasta are, de asemenea, GPS şi alarma antifurt. Aşa a ajuns Liangcai de la domiciliu la staţia de tren din Changsha, unde locuieşte, în provincia Hunan din centrul Chinei, la o distanţă de şapte kilometri.

Inventatorul său, He Liangcai, a dezvoltat această invenţie inovatoare şi multifuncţională timp de 10 ani. În 1999, el era deja cunoscut în acest domeniu cu design-ul unui sistem de siguranţă pentru automobile pentru care a fost premiat în Statele Unite.

Maleta-eléctrica rodante, un invento que traslada al pasajero y su equipaje (Fotos Feature China/Barcroft Media).

Valiza-electrică rulantă, o invenţie care transportă pasagerul şi bagajul său (Fotografii Feature China/Barcroft Media).

Su inventor recorre los siete kilómetros que separan su casa de la estación de tren de Changsha, donde reside (Fotos Feature China/Barcroft Media).

Inventatorul său parcurge cei şapte kilometri ce separă casa sa de staţia de tren Changsha (Fotografii Feature China/ Barcroft Media).

Liangcai muestra cómo funciona su maleta rodante (Fotos Feature China/Barcroft Media).

Liangcai arată cum funcţionează valiza sa rulantă (Fotografii Feature China/Barcroft Media).

Dos guardias de seguridad de la estación de ferrocarriles demuestran la capacidad del innovador vehículo-porta equipaje (Fotos Feature China/Barcroft Media).

Doi agenţi de pază a staţiei de tren arată capacitatea inovatoare a vehicului care transportă bagaje (Fotografii Feature China/ Barcroft Media).

 

Sursă: hosteltur.com

 

Leave a Reply