Shadow

United Airlines lansează noua imagine ale avioanelor sale

United Airlines a prezentat clienților și angajaților noua imagine a aeronavelor sale, un design care – conform companiei – „reprezintă un nou pas în evoluția brandului United, rămânând în același timp loial moștenirii sale de peste 93 de ani”. 

„Pe măsură ce îmbogățim și îmbunătățim experiența clienților noștri, transformăm ceea ce gândes și simt oamenii despre United. Reînnoirea imaginii brandului captează perfect acest spirit nou”, a declarat Oscar Muñoz, CEO-ul United Airlines.

Această imagine recreată a United evidențiază culoarea care este cel mai bine legată de inima brandului. Trei nuanțe de albastru vor fi folosite pentru a onora moștenirea United și pentru a oferi brandului o imagine mai modernă: Rhapsody Blue, United Blue și Sky Blue.

Boul livery al avioanelor companiei United.

Compania aeriană va continua să poarte globul iconic în coada aeronavei, care reprezintă o rețea extinsa de rute internaționale, care leagă mai mult de 355 de destinații din aproape 60 de țări.

Coada aeronavelor va avea o imagine cu gradiente de trei nuanțe de albastru, în timp ce logo-ul va apărea predominant în tonul Sky Blue. Turbinele și vârfurile aripilor vor fi pictate cu tonalitatea Blue Blue, în timp ce banda care se extinde de-a lungul fuselajului va apărea acum pe toate aeronavele cu culoarea Rapshody Blue.

Numele United va avea dimensiuni mai mari pe corpul avionului în timp ce jumătatea inferioară va fi vopsită cu o nuanță de gri deschis. Misiunea lui United „Conectarea persoanelor. Unind lumea” va fi pictată aproape de ușile fiecărei aeronave.

Noua paletă de culori include nuanțe de violet, una dintre culorile cele mai inconice ale scaunelor linei United Premium Plus, care vor fi adăugate la întreaga flotă. Atunci când sunt combinate, nuanțele de violet și albastru crează un mediu relaxant care oferă clienților o experiență de călătorie mai confortabilă. Reînnoind paleta de culori, United va reduce utilizarea auriului, o culoare care a făcut parte din paleta brandului în ultimii 30 de ani.

În medie, vopseaua aeronavelor United este reînnoită la fiecare șapte ani. Pe tot parcursul anului vor fi pictate diverse modele de aeronave cu corp îngust, aeronave cu corpuri largi și aeronave regionale.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.