Un consorţiu chinez-panamez va construi un nou terminal de croazieră

Autorităţile din Panama au acordat consorţiului format din China Harbor Enginneering Company Limited şi Jan Nul Panama constractul de proiectare, construire şi operare a unui terminal de croazieră în Armador, insula Perico, potrivit CentralAmericaData. 

Autoritatea Maritimă din Panama a acordat consorţiului Cruceros de Pacifico  (Croazierele Pacificului) contractul de proiectare, construire şi operare a unui terminal de croazieră pe Insula Perico, în Amador Causeway.

Licitaţia la care a participat doar consorţiul câştigător a fost amânată de mai multe ori, la cererea companiilor care şi-au exprimat interesul în timpul procesului de omologare.

 Insula Perico din Panama

Insula Perico din Panama

Prensa.com afirmă că “compania Meco din Costa Rica şi-a manifestat interesul faţă de proiect, iar reprezentanţii săi au participat la prezentarea propunerilor, dar înainte de  expirarea termenului de predare a documentelor s-au retras lăsând consorţiul Cruceros del Pacifico”.

Coordinatorul Unităţii de Proiecte Speciale al AMP, Hugo Garcia, a declarat că consortiul va face modificări designului prezentat, dar respectând liniile directoare ale caietului de sarcini.

 

Sursă: hosteltur.com

Leave a Reply