Uber propune acorduri cu oraşele europene pentru a funcţiona creând 50.000 de locuri de muncă

Uber, aplicaţia de servicii de transport privat, şi-a exprimat intenţia de a ajunge la acorduri cu autorităţile diferitelor oraşe europene, în scopul de a depăşi barierele legale de care activitatea s-a lovit până acum în Europa, prin crearea de 50.000 de noi locuri de muncă. Start-up-ul de tehnologie din SUA Uber lucrează în prezent cu autorităţile europene în dezvoltarea noilor reguli care să îi permită să funcţioneze, asigurând în acelasi timp siguranţa publică, protecţia consumatorilor şi libertatea lor de a alege şi concurenţa.

Uber se angajează să stabilească noi acorduri de colaborare cu oraşele din Europa pentru a asigura inovarea, profitând de puternicile beneficii economice şi să promoveze funcţiile de bază ale oraşului”, a declarat duminică la München CEO-ul Uber, Travis Kalanick.

CEO-ul strat-up-ului de tehnologie american a spus că “în acest an, în strânsă colaborare cu oraşele europene, putem scoate de pe drumuri 400.000 de maşini, reducând emisiile, creând în acelaşi timp 50.000 de noi locuri de muncă pe întreg continentul“.

Uber propune acorduri cu oraşele europene pentru a funcţiona creând 50.000 de locuri de muncă

În acest sens, Kalanick a subliniat că Uber lucrează în prezent cu autorităţile în dezvoltarea de noi norme, care sa asigure protecţia siguranţei publice şi a utilizatorului, libertatea sa de alegere, concurenţă, prosperitatea economică şi creşterea veniturilor fiscale.

În acest sens, Uber a exprimat necesitatea că autorităţile locale să pună capăt limitării a numărului locurilor de muncă în sectorul transporturilor şi să faciliteze procesul de creare de licenţe. “Acest lucru este crucial nu numai pentru conducătorii auto profesionişti, dar şi pentru cei care doresc să conducă câteva ore pe zi cu propiul său program ca o formă de a obţine nişte venituri suplimentare”, a adăugat Kalanick.

De asemenea, compania americană a subliniat că, în timp ce sectorul transportului de pasageri s-a devoltat istoric în funcţie de efectiv, aplicaţiile de transport permit aducerea acestuia în economia de reţea.

Uber doreşte să colaboreze îndeaproape cu autorităţile fiscale pentru creşte respectarea din partea furnizorilor de transport şi veniturile fiscale pentru oraşele şi ţările europene”, a spus multinaţională.

 

Sursă: hosteltur.com

Leave a Reply