Turoperatorii germani înregistrează un boom al destinaţiilor de largă distanţă

Operatorii de turism din Germania observă o creştere clară a cererii pentru destinaţii de largă distanţă, pe care o extind cu creşterea de locuri în programele lor pentru iarna 2015-16.

Destinaţiile pentru care a crescut cel mai mult interesul în Germania sunt Caraibe, America de Nord, Asia şi Africa de Sud. Potrivit datelor asociaţiei germane DRV, agenţiile şi turoperatorii germani indică faptul că vacanţele de largă distanţă sunt deosebit de populare în acest an. Agenţiile germane inregistreaza cresteri puternice ale rezervarilor pentru destinatiile din Caraibe, mai ales pentru Republica Dominicană, Cuba şi Mexic, precum şi pentru Statele Unite. “Clienţii beneficiază de preţurile pe care le-a convenit în acest an în funcţie de nivelul atractiv al parităţii euro-dolar din ultimul an”, explică DRV.

Interesul nemţilor pentru destinaţiile de largă distantă a crescut. #shu#

Interesul nemţilor pentru destinaţiile de largă distantă a crescut. Imagine Shutterstock.

“Asistăm la un adevărat boom de vacanţe de largă distanţă”, a asigurat responsabilul de operaţiuni pe distanţe lungi al DER TouristikRené Herzog. Grupul a înregistrat o creştere de două cifre a acestui product, cu puterea rezervărilor în special cele spre Oceanul Indian (Maldive, Seychelles, Mauritius), Asia (Sri Lanka, Bali) şi Emiratele Arabe Unite. La rândul său, responsabil de acest produs la TUI, Steffen Boehnke, a spus că “vacanţele de largă distanţă sunt trendul viitorului”.

FTI Touristik lucrează pentru a captura cota de piaţă în acest domeniu şi a extins capacitatea în multe destinaţii din întreaga lume, în timp ce Thomas Cook a adăugat 95 de noi hoteluri, adăugând capacitate în destinaţii din întreaga lume, şi Alltours şi  Schauinsland Reisen cresc în pieţe deja stabilite.

Preţurile turoperatorilor germani pentru iarna viitoare rămân moderate, ţinând cont de aprecierea dolarului din ultimele luni. Operatorii cred că tarifele hoteliere ridicate sunt compensate parţial de o scădere a preţului la zborurile de largă distanţă ca rezultat al extinderii spre un număr mai mare de destinaţii. În general, preţurile pentru destinaţiile din Asia sunt cu între 3% şi 6% peste cele de iarna trecută, în timp ce Insulele Caraibe rămân stabile sau doar uşor peste.

 

Puteţi vizita articolul de referinţă pe Fvw.

 

 

Sursă: hosteltur.com

Leave a Reply