TUI Travel Accommodation & Destinations este acum Hotelbeds Group

Ca urmare a fuziunii între TUI Travel PLC si TUI AG, TUI Travel Accommodations and Destinations anunţă că de acum înainte se va numi Hotelbeds Group. Grupul include Hotelbeds, banca de paturi numărul unu la nivel mondial, plus o gamă largă de afaceri locale cu poziţii de lider în fiecare din segmentele lor de afaceri.

Hotelbeds Group a prezentat recent rezultatele sale financiare, anunţând o creştere a vânzărilor de 10% în 2014 (an fiscal încheiat la data de 30 septembrie) şi vânzări brute de 4.084 milioane de euro. EBITDA a crescut cu 13% la 132 de milioane de euro, iar EBITA a ajuns la 100,6 milioane de euro. Cu aceste rezultate, compania a crescut din nou peste industria turismului la nivel mondial.

Printre alte branduri, Hotelbeds Group include Destination Services, Activities, Laterooms.com, Intercruises şi Roiback. Această schimbare recunoaşte faptul că Hotelbeds este o parte semnificativă a afacerii, asigură surse ale grupului.

Ca urmare a fuziunii între TUI Travel PLC şi TUI AG, noua organizare a TUI Group include zonele mainstream şi non-mainstream. Hotelbeds Group va face parte din zona non-mainstream şi va opta pentru o strategie axată pe maximizarea creşterii.

 

 

Sursă: hosteltur.com

Leave a Reply