TUI a semnat un acord cu Grecia pentru a aduce 400.000 de turişti în plus în 2017

Ministerul Turismului din Grecia şi TUI Group au semnat un acord prin care operatorul de turism va duce în Grecia între 350.000 şi 400.000 de turişti în plus în 2017, încercând în acelaşi timp să prelungească şederea medie la 15 zile, aşa cum informează presa locală.

Este de aşteptat ca grupul german să fi finalizat anul 2016, cu o creştere de aproximativ 10%, în ceea ce priveşte turiştii trimişi în această ţară şi a hotărât să extindă programul său in destinaţiile greceşti, aşa cum a explicat ziarului Kathimerini responsabilul pentru mass-media al TUI Group, Bernd Hoffman.

Responsabili ai TUI şi ai Guvernului Greciei. Fotografie: Kathimerini.

Responsabili ai TUI şi ai Guvernului Greciei. Fotografie: Kathimerini.

Grupul semnalează că această naţiune este împreună cu Spania şi Turcia, una dintre pieţele prioritare ale operatorului de turism, şi mai ales în septembrie şi în octombrie a înregistrat creşteri semnificative ale cererii pentru Grecia.

De asemenea, el a menţionat că în 2016 grupul a crescut locurile în zboruri cu 14% pentru această destinatie faţă de anul precedent şi gestionează posibilitatea de a extinde sezonul în anumite centre turistice greceşti.

Potrivit datelor provizorii ale Asociaţiei de Turism din Grecia (SETE), în luna octombrie a avut loc o creştere a sosirilor de zboruri de 10%, în timp ce sosirile pe cale rutieră au ajuns la acelaşi nivel ca şi cele din luna august 2015.

 

 

Sursă: hosteltur.com

Leave a Reply