TUI dublează capacitatea sa spre Egipt

TUI Travel va dubla capacitatea sa din piaţa britanică spre Egipt în 2015. Aceasta face parte din încercarea de recuperare a acestei destinaţii de către turoperatorii care s-au întâlnit săptămâna trecută cu preşedintele egiptean, Abdel Fattah al-Sisi.

Mai exact, TUI UK va introduce noi zboruri din Manchester, iar compania va include o nouă zona de resorts din ţară, Marsa Alam, care va fi adaugată în Marea Britanie şi Germania.

Ca parte din delegaţia de turopertori europeni care s-au întâlnit cu preşedintele egiptean, a participat vice-preşedintele executiv al TUI Travel, Johan Lundgren, care a insistat demnitarului cu privire la necesitatea de a asigura siguranţă clienţilor săi.

TUI va adăuga în 2015 zona Marsa Alam.

TUI va adăuga în 2015 zona Marsa Alam.

Lundgren asigură că obiectivul întâlnirii a fost de “a discuta despre modul în care putem lucra mai strâns cu autorităţile egiptene pentru o creştere de succes, astfel încât numărul clienţilor TUI Travel să revină la nivelurile înregistrate în anii anteriori”.

Acest pariu al TUI pentru Egipt, şi al turoperatorilor în general, se alătura ceşterii prezenţii în altă destinaţie mediteraneană, Grecia. Aşa cum am informat în ştirea TUI Travel repetă angajamentul său ferm pentru Grecia în 2015, compania a afirmat că turoperatorul va aduce 2,2 milioane de turişti în Grecia anul viitor, cu o creştere de 10% faţă de anul precedent.

Aşa cum am informat în articolul Destinaţiile rivale avertizează la WTM că în 2015 va creşte concurenţa, concurenţa între destinaţiile va creşte în Marea Mediterană. Grecia, Egipt şi Tunisia se recuperează, în timp ce Turcia şi Spania continuă să crească.

 

Sursă: hosteltur.com

 

Leave a Reply