TUI confirmă revenirea Egiptului cu o creştere de două cifre a rezervărilor

TUI Group certifică recuperarea Egiptului în harta celor mai cerute destinaţii în 2017, după ce a observat o creştere de două cifre în rezervările pentru această vară, după cum a declarat Florian Fleischer, responsabilul de Product Management de Distanţă Medie al TUI Germania, pe site-ul web al ITB Berlin

Ca reprezentat al celui mai mare grup de turism din lume, Fleischer explică faptul că atenţia să se concentrează acum pe punctul de confluenţa între Africa şi Orientul Mijlociu, în special în Egipt, unde industria turismului a avut probleme serioase în ultimii ani. 

Directorul TUI Florian Fleischer într-un interviú publicat de ITB Berlin News.

Directorul TUI Florian Fleischer într-un interviú publicat de ITB Berlin News.

 

RevPar-ul s-a prăbuşit în Orientul Mijlociu cu 9,2% în 2016.  Anul trecut, în Africa de Nord s-a evidenţiat deja o anumită recuperare a Egiptului pentru hoteluri, care deşi au suferit o scădere a gradului de ocupare de 14,5%, ajungând la 45,8%, RevPar-ul a crescut cu 12,3%, la 363,46 lire egiptene (19,6 euro); în timp ce ADR-ul a crescut cu 31,2%, la 737,97 lire egiptene (43 de euro). Cu toate acestea, deprecierea lirei egiptene a produs o creştere puternică a ADR-ului înregistrat în moneda locală, dar în dolari creşterea a fost mult mai mică, de 2,5%. Egiptul a înregistrat o creştere foarte mică a numărului de hoteluri din 2012, în timp ce cererea a fost volatilă (cu 13,6% mai puţin în 2016). 

 

Fleischer a remarcat faptul că Egiptul rămâne una dintre cele mai populare destinaţii pentru germani în toate segmentele datorită gamei largi cu hoteluri şi cluburi de prima clasă şi o “imbatible value for money” (o imbatibilă valoare pentru bani). Regiunea Hurghada şi Marsa Alam este deosebit de populară pe piaţa germană pentru gama largă de hoteluri pentru cupluri, single, familii şi grupuri. În plus, TUI este reprezentat în ţară de propriile sale hoteluri Riu, Robinson, TUI Sensimar, TUI Magic Life şi Best Family. În plus, fanii de sporturi de apă, în special scufundări, se pot bucura de condiţii excelente pentru a le practica în Marea Roşie. 

 

Privind în perspectivă pentru a restabili încrederea clienţilor în destinaţie, Fleischer spune că poate confirma că Egiptul a investit masiv în securitate, şi că revine cu preţuri reduse, o ofertă amplă şi conexiuni bune, în conformitate cu nivelul obişnuit de satisfacţie pe care îl indică turiştii pentru ţară. În plus, el asigură că în timpul momentului său de slăbiciune piaţa a făcut îmbunătăţiri de calitate. 

 

Astfel, cu toate că recuperarea este “graduală” şi încă “modestă”, TUI înregistrează o rată de creştere de două cifre a rezervărilor pentru 2017, ceea ce reflectă stabilizarea ţării. 

Sursă: hosteltur.com

 

Leave a Reply