TUI AG se lansează în afacerea de telefonie mobilă

TUI AG a decis să lanseze propia divizie de telefonie mobilă axată pe facilitatea comunicaţiilor pentru clienţii săi atât în timpul vacanţei cât şi la locul de reşedinţă. Partenerul său în această afacere este Telefonica Deutschland, filiala companiei spaniole Telefonica în Germania. 

Lansarea va începe în Germania la începutul lunii decembrie, iar compania a explicat că, dacă are succes, se pregăteşte să o extindă şi pe alte pieţe emitente, ca Marea Britanie, cu toate că acest lucru nu se va întampla pe termen scurt.

Sub numele de TUI Connect, compania va fi promovată prin toate canalele de distribuţie ale TUI, inclusiv agenţii, site-urile TUI şi în avioanele companiei TUIfly.

Aşa cum a explicat directorul de operaţiuni al TUI AG, Sebastien Ebel, “cu TUI Connect încercăm să oferim clienţilor noştri servicii suplimentare care sunt, de asemenea, disponibile în destinaţiile sale de vacanţă, reducând considerabil costurile asociate şi făcându-l previzibil. În acelaşi timp, căutăm să exploatam noi surse de venituri pentru TUI. Noile servicii de telefonie mobilă nu contribuie doar la consolidarea strategiei noastre de diferenţiere ci extinde, de asemenea, angajamentul suplimentar al TUI pentru includerea cerinţelor de comunicare ale clienţilor noştri.

TUI oferă clienţilor săi reducerea costurilor.  #shu#.

TUI oferă clienţilor săi reducerea costurilor. Imagine Shutterstock.

Potrivit companiei, TUI Connect va permite clienţilor săi să menţină un cost de telefonie identic celui pe care îl au în ţara lor şi le va oferi, de asemenea, servicii în locul lor de reşedinţă. Smartphone-urile şi tabletele de ultima generaţie vor fi, de asemenea, puse în vânzare în curând în agenţiile TUI din Germania.

Noua companie are sediul în Hamburg şi este deţinută 100% de TUI AG. Directorul său este Kai Czeschilik, care a fost deja numit în funcţie în aprilie 2014.

 

Sursă: hosteltur.com

Leave a Reply