Trump Hotels plănuieşte o expansiune puternică în Statele Unite

Trump Hotels, lanţul hotelier al preşedintelui Statelor Unite, Donald Trump, a cărui gestionare a cedat-o temporar fiilor sai mai mari în timpul mandatului său, planifică o extindere puternică cu prioritatate în cele 26 de zone metropolitane.

Cu toate acestea, prima deschidere va fi în Vancouver, Canada.

Cu toate acestea, prima deschidere va fi în Vancouver, Canada.

Acest lucru a fost explicat de Eric Danziger, CEO-ul Trump Hotels, la Los Angeles, într-o masă rotundă de investiţii hoteliere. Managerul a spus că în acest moment lanţul este prezent în doar cinci din aceste zone şi doreşte să se extindă în 26. “Nu văd nici un motiv pentru care nu am putea fi în toate”, a indicat el, potrivit Bloomberg.

Trump a anunţat la sfârşitul lunii noiembrie că se va delimita de afacerile sale pentru a se concentra pe noua sa responsabilitate. Atunci a afirmat că la conducerea afacerilor internaţionale ale Trump Organizations vor rămâne copiii săi, directori ai companiei.

 

Legislaţia americană nu interzice preşedintelui să aibă afaceri sau să le facă cu parteneri străini, dar Trump a decis să fie transparent în acest sens pentru a evita crearea de suspiciuni, motiv pentru care deşi nu se ocupă de administrarea companiei, a decis să se concentreze pe extinderea lanţului în interiorul ţării.

Danziger a precizat că lanţul hotelier evaluează deschiderea de hoteluri de lux în Dallas, Seattle, Denver şi San Francisco. Obiectivul este păstrarea brandului Trump, cu hoteluri de categorie superioară, în marile orase, şi să extindă noul său brand economic Scion, pe care intenţionează să îl lanseze în 2017, în oraşele secundare şi terţiare.

Trump Organizations deţine numeroase hoteluri şi resorts, situate în principal în Statele Unite, dar şi în destinaţii precum Dubai, Honolulu sau Waikiki. Printre cele mai mari bijuterii se află Trump Soho New YorkTrump Ocean Club International Hotel & Tower Panama sau Trump International Hotel & Tower Toronto. În luna februarie va deschide un noul hotel în Canada, Trump Vancouver.

 

Sursă: hosteltur.com

Leave a Reply