Trivago cumpără Base7Book pentru a promova rezervările directe de hoteluri

Metasearch-ul Trivago a anuţtat achiziţionarea start-up-ului Base7booking, un sistem de administrare a propietăţii în cloud (Cloud-PMS). Integrarea ambelor platforme va permite hotelierilor să ajungă la milioane de călători şi să promoveze rezervările directe prin intermediul site-ului propiu într-un mod simplu, afirmă cumpărătorul.

Platforma Base7booking oferă hotelierilor acces la o tehnologie competitivă, care este întărită cu cei peste 120 de milioane de călători pe lună care vizitează trivago în ntreaga lume.

“Obiectivul nostru este de a promova sinergii cu greutate şi de a deschide o gamă mai largă de oportunităţi pentru hotelieri şi călători. Cu Base7booking, trivago se aşteaptă că hotelierii vor putea să efectueze operaţiunile într-un mod dinamic şi uşor cu un sistem digital de management al unităţilor de cazare. Acest sistem permite promovarea rezervărilor directe şi tarife competitive pe trivago cu un proces simplu. Acest lucru va însemna un pas mare pentru a facilita hotelierilor promovarea rezervărilor prin intermediul site-ului propiu”, explică Johannes Thomas, membru al echipei de management a Trivago.

Trivago cumpără Base7Book pentru a promova rezervările directe de hoteluri

Unirea forţelor cu Base7booking va permit hotelierilor să menţina controlul rezervărilor în timp ce îşi păstrează libertatea antreprenorială. Potrivit unui raport recent întocmit de PhoCusWright, două treimi din hotelieri intenţioneaza să-şi intensifice eforturile în canalul de rezervări directe. Trivago şi Base7booking doresc să consolideze acest impuls şi să asigure succesul hotelierilor în acest domeniu.

Platforma Cloud-PMS a Base7booking este o inovaţie a hotelierilor elveţieni care considerau insuficientă tehnologia disponibilă pe piaţă. Prin urmare, echipa Base7booking a decis să creeze o platformă care sa ofere o serie de caracteristici create pentru a ajuta hotelierii să gestioneze propietatea lor în mod eficient. Accesibilitatea la Internet prin Cloud oferă o flexibilitate fără precedent, deoarece permite hotelierilor să gestioneze şi să comunice cu hotelul indifirent de locul în care se află. Platforma este disponibilă în 17 limbi şi există deja hotelieri din peste 40 de ţări care îşi gestionează propietatea cu Base7booking.

Frank Martin, hotelier şi fondatorul Base7booking, spune: “Suntem hotelieri şi simţim pasiune pentru ceea ce facem. Cu acest proiect ne îndreptăm eforturile pentru a îmbunătăţi viata de zi cu zi a celorlalţi hotelieri. Paltforma noastră cloud face tehnologia accesibilă şi le economiseste o mulţime de timp şi bani. Suntem foarte încântaţi să ne unim cu trivago, deoarece acst lucru va face ca hotelierii care lucrează cu Base7Booking să ajungă la 120 de milioane de de călători”.

Trebuie indicat faptul că toamnă trecut, Trivago a lansat în acest domeniu instrumentul Direct Hotel Booking, aşa cum am informat în ştirea Google si TripAdvisor aduc provocari marilor OTA.

 

Sursă: hosteltur.com

Leave a Reply