TripAdvisor: justiţia italiană retrage amenda pentru recenzii frauduloase

TripAdvisor a contestat amenda de o jumătate de milion de euro impusă de Concurenţa Italiană pentru recenzii frauduloase, despre care am informat în altă ştire, iar instanţele italiene i-au dat acum dreptate, retrăgând amenda şi acuzaţiile.

Pentru TripAdvisor, decizia TAR (Tribunalul Administrativ Regional) “confirmă ceea ce am ştiut întotdeauna: că TripAdvisor este o resursă extrem de valoroasă şi de încredere, pentru că nu există nici un mesaj înşelător în ceea ce priveşte sursa comentariilor, şi că procesele utilizate pentru a menţine integritatea conţinuturilor sale sunt extrem de eficiente”.

TripAdvisor vede decizia Justiţie italiană ca “o victorie pentru consumatori”. #shu#

TripAdvisor vede decizia Justiţie italiană ca “o victorie pentru consumatori”. Imagine Shutterstock.

În acest sens, aceleaşi surse explică faptul că “am contestat decizia iniţială a ICA (Autoritatea Italiană a Concurenţă), deoarece credeam că nu era rezonabilă şi nu au fost de acord cu concluziile sale. TAR-ul a confirmat că decizia sa a fost complet nejustificată şi, prin extensie, a recunoscut instrumentele lider in industrie pe care TripAdvisor le are pentru a proteja site-ul de fraudă“.

“Milioane de persoane folosesc TripAdvisor în fiecare zi pentru a ajuta la luarea deciziilor de călătorie, rezervarea şi obţine cele mai profit din banii dvs. Noi vedem acest lucru ca o victorie pentru consumatori, precum şi o recunoaştere a angajamentului nostru pentru a ajuta democratizarea industriei de turism“, concluzionează aceleaşi surse.

 

Sursă: hosteltur.com

Leave a Reply