TripAdvisor cumpără Viator cu 150 mil. €

TripAdvisor a anunţat că a semnat un acord pentru a cumpăra Viator.com, furnizorul lider de excursii şi activităţi la nivel mondial pentru călători; preţul achiziţiei este de aproximativ 200 de milioane de dolari (apoximativ 150 milioane de euro) şi este de aşteptat ca achiziţia să fie finalizată în al treilea trimestru din 2014, aşa cum au informat într-un comunicat.

Viator lucrează cu operatori locali pentru a oferi călătorilor accesul la rute şi activităţi în destinaţii populare din întreaga lume, şi oferă posibilitatea de a rezerva în 10 limbi şi 10 monede. În plus faţă de posbilitatea de a rezerva pe site, turiştii pot cumpăra, în avans sau când ajung la destinaţie, prin aplicaţia Viator Tours and Activities.

“Selectia noastră de tours şi activităţi, care acoperă 1.500 de destinaţii, sunt un puternic complement pentru resursele bogate de planificare ale TripAdvisor la destinaţie”, a spus Barrie Seidenberg, CEO-ul şi preşedintele Viator, adăugând că “împărtăşim o viziune pentru a furniza resursele de care turiştii au nevoie pentru a planifica şi a avea călătoria perfectă“.

Viator.com, pe lângă tours şi atracţii îţi permit să vezi recenzii şi fotografii.

Compania are peste 250 de angajaţi care, aşa cum a explicat într-un comunicat, vor continua să lucreze în sediul din San Francisco şi birourie din Las Vegas, Londra şi Sydney.

Achiziţia Viator va fi a patra din anul 2014, după LaFourchetteTripbod şi, cea mai recentă, Vacation Home Rentals.

 

Sursă: hosteltur.com

Leave a Reply