Topul destinaţiilor pe care turiştii americani doresc să le viziteze în acest an

Marea Britanie conduce topul 10 al destinaţiilor pe care turiştii americani doresc să le viziteze în 2016, potrivit fimei de cercetare de piaţă Sojern.

Trebuie remarcat faptul că raportul Sojern se bazează pe analiza a milioane de date din sistemele de căutare şi rezervări online a principalelor agenţii de turism şi a altor operatori de turism.

Clasamentul destinaţiilor pe care turiştii americani doresc să le viziteze în acest an este condus de Marea Britanie, urmată de India, Italia, Spania, Republica Dominicană, Franţa, Costa Rica, Germania, Japonia şi Jamaica.

Marii câştigători pentru turiştii americani care îşi planifică deja vacanţele lor în 2016 sunt Japonia şi Spania“, datorită faptului că sunt destinaţiile care urca cele mai multe poziţii în clasament, afirmă Sojern.

Majoritate călătoriilor de vacanţă pe distanţe lungi pe care turiştii din SUA le vor realiza în 2016 vor avea o durată de douăsprezece zile.

Topul oraşelor 

Pe de altă parte, topul celor 10 orase pe care doresc să le viziteze americanii în 2016 este condus de Londra, urmat de Paris şi Roma.

 

Sursă: hosteltur.com

Leave a Reply