Topul 5 al brandurilor hoteliere de lux

Hoteluri spectaculoase, cu tot felul de detalii şi servicii, situate în cele mai spectaculoase locuri din lume. Aşa sunt hotelurile celor mai bune cinci lanţuri de lux în 2017, potrivit clasamentului realizat de TopHotelsProject.

Pe primul loc se află Fairmont Hotel & Resorts, care a înregistrat o creştere de aproape 1%, după ce a fost achiziţionat de AccorHotels. Cu peste 70 de propietăţi în întreaga lume, şcoala combină arhitectura uimitoare şi interioarele opulente cu experienţe unice, care pot fi găsite numai în locuri atât de diverse precum Hawaii sau Shanghai. Portofoliul său include unităţi precum Savoy din Londra sau Plaza din New York.

Mandarin Oriental Hotels ocupă locul doi în acest clasament, datorită nu numai locaţiilor sale, ci şi ofertei de wellness pe care o oferă clienţilor săi. Acesta este urmat de W Hotels, care combină cazare, muzică, mâncare, modă şi un nivel ridicat de tehnologie în hotelurile sale.

Fairmont ocupă primul loc în topul 5 mondial al brandurilor hoteliere de lux.

Fairmont ocupă primul loc în topul 5 mondial al brandurilor hoteliere de lux.

Pe al patrulea loc se află Aman Hotels & Resorts cu resorts în 31 de destinaţii din 20 de ţări. Unităţile sale de cazare au întotdeauna mai puţin de 55 de camere şi nu au recepţie, nici lobby sau portari. Are patru muncitori pentru fiecare oaspete.

Topul 5 mondial al brandurilor de lux este completat de Six Senses Hotels & Resorts (11 unităţi) care combină locuri incredibile cu practici durabile. Compania intenţionează să deschidă în acest an în Bali, Cambodgia, Fiji şi Turcia, precum şi să dezvolte primul său hotel urban în New York, care va fi inaugurat în 2019.

Informaţia de referinţă este disponibilă pe TopHotelNews.

 

Sursă: hosteltur.com

Leave a Reply