Thomas Cook va deschide 25 de macro agenţii în trei ani

Thomas Cook pregăteşte deschiderea a 25 de macro agenţii de turism la stradă, pe care le va numi Discovery, până în 2020, inaugurând în luna noiembrie prima în centrul comercial Westfield Stratford City, situat în Londra. 

La această agenţie va fi adaugată altă în Belfast, înainte de sfârşitul anului. Ştirea a fost dată după anunţul făcut recent de companie că se va repoziţiona mai bine în Mare Britanie ca urmare a schimbărilor care au loc în cerere, şi că departe de a respinge agenţia online tinde să aibă încredere tot mai mare în agentul de turism, aşa cum indică asociaţia britanică de călătorii ABTA în raportul sau Holiday Habits Report 2016.

Thomas Cook, Thomas Cook Discovery, Londra, realitate virtuală, Thomas Cook Neighbourhood Primul magazin Discovery, în Westfield Stratford City din Londra.

Thomas Cook Neighbourhood Primul magazin Discovery, în Westfield Stratford City din Londra.

Această tendinţă de a deschide macro agenţii de turism se extinde din ce în ce mai mult în toată Europa.

Agenţia Westfield Stratford City a fost prima care s-a deschis şi urmează amprenta Bluewater, inaugurată în 2014. Aceasta este cea mai inovatoare agenţie a lui Thomas Cook până în prezent. Concepută pentru a reflecta modul în care clienţii caută şi îşi rezervă vacanţele în ziua de azi, agenţia reconstruieşte în direct toate aspectele unei călători, inclusiv hoteluri, destinaţii şi experienţa de zbor prin realitatea virtuală şi conţinutul audiovizual.

Thomas Cook a lansat o strategie pentru a regândi reţeaua sa de peste 700 de magazine în Marea Britanie împărţite în două formate cheie ale agenţiei, Thomas Cook Discovery şi Thomas Cook Neighbourhood. Ambele formate sunt concentrate pe experienţă şi cunoştinţele personalului pentru a oferi servicii personalizate cu informaţii adiţionale şi expertiză pentru a inspira clienţii. Agenţiile Discovery vor avea locaţii foarte bine gândite, inclusiv centre comerciale sau parcuri comerciale situate la periferia oraşelor, în timp ce agenţiile Neighbourhood vor fi localizate în principal pe străzile tradiţionale.

 

 

Sursă: hosteltur.com

Leave a Reply