Thomas Cook elimină banca sa de paturi Hotels4U

Thomas Cook a decis să închidă banca sa de paturi Hotels4U ca parte din strategia sa de a unifica într-un singur portal oferta sa online.

Site-ul bedbank-ului apare de marţea trecută ca fiind inoperantă şi cu un mesaj care explică faptul că compania doreşte să faciliteze clienţilor căutările hoteliere combinând cele mai bune oferte ale Hotels4U cu compania mamă Thomas Cook, şi invită utilizatorii să o acceseze prin intermediul site-ului său principal, thomascook.com.

Mesajul explică potenţialilor clienţi că nu trebuie să-şi facă griji cu privire la rezervările pe care le-au făcut cu banca de paturi, deoarece acestea vor continua să funcţioneze şi se pot bucura de călătoria lor aşa cum planificaseră, oferind de asemenea un număr de telefon şi adresa de e-mail de contact. În plus, acesta a oferit un răspuns la întrebările ce au considerat că ar fi mai frecvente cu privire la noua situaţie.

Thomas Cook elimină banca sa de paturi Hotels4U

Thomas Cook elimină banca sa de paturi Hotels4U

Aşa cum informează publicaţia britanică specializată TTG, un purtător de cuvânt al companiei, “strategia de marketing a Thomas Cook s-a schimbat în mod semnificativ în ultimii ani, cu o creştere a concentrării pe brandul principal Thomas Cook, în special pentru consumator, în spatiul de doar hoteluri”.

El adaugă că “oferim acum toate hotelurile oferite anterior de Hotels4U pe thomascook.com, ceea ce ne va permite să asigurăm că toată oferta noastră de produse disponibile pe deplin într-un singur loc pentru a construi un punct unic pentru toate nevoile de călătorie ale clienţilor nostri.

Thomas Cook a cumpărat această bancă de paturi în 2008, cu 21,8 milioane de lire sterline (30 de milioane de euro) şi a dezvoltat o strategie de rebranding în 2013, care a fost urmată de o campanie publicitară în 2014.

 

Sursă: hosteltur.com

Leave a Reply