Thomas Cook creşte acoperirea poliţei de asigurare pentru cei care călătoresc în Grecia

Grupul Thomas Cook a crescut acoperirea poliţei sale de asigurare a banilor personali pentru călătorii care vizitează Grecia vara aceasta, incluzând cantităţi mai mari pentru utilizatorii programului ‘Silver’ şi ‘Gold’.

Astfel, limitele de bani personali pe care îi acoperă agenţia de turism se extinde. Concret, la categoria ‘Silver’ şi pentru adulţi, creste acoperirea de la 250 de lire sterline (357,7 euro) la 400 de lire sterline (569,9 euro), în timp ce la categoria ‘Gold’ se trece de la 500 de lire sterline (707,4 euro) la 650 de lire sterline (919,6 euro).

Grupul britanic asigură că clienţii care au rezervat deja călătoria în Grecia “nu vor fi afectaţi, deoarece toate serviciile plătite în avans le furnizează Thomas Cook”.

“Avem contracte cu hoteluri şi companii aeriene şi suntem siguri că există suficienţi bani în destinaţie pentru a garanta în continuare vacanţe de calitate”, continuă comunicatul.

Compania cu sediul în Marea Britanie aminteşte, de asemenea, că “nu există o limită impusă cantităţii de bani care poate fi scoasă prin intermediul cardurilor de credit şi de debit internaţionale, sau în tranzacţii ale cardului.

El recomandă clienţilor să ia bani cu ei pentru a acoperi călătoria lor în Grecia, în bani de hârtie de valoare mică, şi să aibă bani suficienţi pentru excursiile lor din timpul zilei. “Utilizaţi seiful hotelului pentru a păstra restul în condiţii de siguranţă”, sfătuieşte turoperatorul.

 

Sursă: hosteltur.com

 

Leave a Reply