The Ritz-Carlton pregăteşte 15 deschideri pentru 2016

Lanţul hotelier, The Ritz-Carlton intenţionează să ajungă la 100 de hoteluri în 2016 cu 15 de deschideri planificate în Asia, Europa, Orientul Mijlociu şi America.

“Turiştii sunt din ce în ce mai curioşi şi se aventurează dincolo de locurile lor de vacanţă tradiţionale pentru a explora capitalele culturale şi stilul de viaţă din Asia, Europa, Orientul Mijlociu şi America”, a comentat Bob Kharazmi, responsabil de operaţiuni globale, după ce a anunţat hotelurile, care vor fi deschise în următoarele 30 de luni.

Noile proiecte variază de la o clădire emblematică în Cairo la un resort pe malul mării în Bali, oferind  “experienţe unice” şi în destinaţii stabilite ca emergente.

Potrivit grupului hotelier, propietăţile programate vor fi deschise în EgiptTunisia, Maroc, IndoneziaRepublica Populară Chineă şi Panama“; la care se adaugă cinci hoteluri în regiunea Asia-Pacific “cu o dezvoltare mai mare planificată în Malaezia şi India“.

Ritz-Carlton speră să aibă 100 de hoteluri în întreaga lume în 2016.

Ritz-Carlton speră să aibă 100 de hoteluri în întreaga lume în 2016.

“Având în vedere creşterea numărului de vizitatori şi evoluţiile în domeniul infrastructurii, estimăm o afacere puternică şi un potenţial al turismului în aceste pieţe şi sperăm să menţinem ritmul”, a spus Kharazmi.

Extinderea în Orientul Mijlociu şi Africa include deschiderea hotelului The Nile Ritz-Carlton, Cairo (Egipt); The Ritz Carlton, Tunis (Tunisia), precum şi The Ritz-Carlton, Marrakech; The Ritz-Carlton, Rabat şi Reserve Tamuda Bay în Maroc.

Trebuie reamintit că în ultimii 2 ani lanţul a avut o “creştere agresivă” cu deschideri în Kyoto (Japonia); Herzliya (Israel); Tianjin şi Chengdu (China), Bangalore (India); Almaty (Kazajstan); Aruba; Dorado Beach (Puerto Rico) şi Viena (Austria).

Sursă: hosteltur.com

Leave a Reply