Shadow

Cele mai terifiante 10 hoteluri din lume

Momondo a creat o listă a celor 10 cele mai terifiante hoteluri din lume. Din Malaezia până în Danemarca, trecând prin Colorado și Italia: castelele sunt fără îndoială cele mai înfricoșătoare locuri, dar nu trebuie subestimate nici palatele vechi, nici bărcile. Prezența fantomelor este un factor comun în aceste locuri.

 

– First World Hotel – Genting Highlands, Malaesia

First World Hotel este un complex imens situat în vârful munților Titiwangsa din Malaezia și are o pădure tropicală, un centru comercial, o alee de bowling și un parc tematic în vecinătate, dar partea cea mai înfricoșătoare parte a acestui loc este, fără îndoială, activitatea paranormală. Mai mulți martori spun că au avut nopți nedormite deoarece fantasmele au infestat cele 6.118 camere, fantasmele jucătorilor care au decis să-și pună capăt zilelor după ce au pierdut mari sume de bani în cazinoul deschis 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână,

 

– Burchianti Hotel – Florența Italia

În anii ´30, a fost favoritul artiștilor și poeților: hotelul Burchianti este cunoscut în Florența drept unul dintre cele mai terifiante locuri din oraș. Trecând prin coridoarele imense ale hotelului ai senzația că ești urmărit și idea de a întâlni o fantomă devine reală. Conform experienței unor oaspeți, a fost văzută fantoma unei femei încercând să țese pe scaunul unui birou și fantoma unei femei de curățenie care trezește vizitatorii la primele ore ale zilei. Room Fresco este cea care trebuie evitată dacă ești deosebit de special: călătorii care au petrecut noaptea acolo se simțeau urmăriți în timpul nopții și acoperiți de respirări reci.

 

– Dragsholm Castle- Odsherred, Danemarca

Această fortificație veche, construită acum 800 de ani, este unul dintre cele mai fermecătoare locuri de pe întreaga coastă a Danemarcei și este adesea numit cel mai infestat castel din Europa. The Dragsholm Slot este un loc cu adevărat misterios și infestat de fantome. În timpul unor lucrări de restaurare din anii ’30, muncitorii au descoperit un schelet învelit într-o rochie albă îngropat în pereții castelului. Există trei invitați excepționali, trei fantome, prezente mereu în hotel: Doamna Gri, o bătrână doamnă a castelului cunoscută pentru angajamentul său de a ajuta oaspeții să-și curațe valizele, Contele Bothwell, un fost prizonier, de la curtea scoțiană plutind în curte pe calul său și, în final, Doamna Alba, o tânără nobilă care a fost închisă în camera de zi după ce tatăl ei rău a descoperit că tânara s-a îndrăgostit de un tânăr care lucru la castel.

Cele mai terifiante 10 hoteluri din lume

– The Russel Hotel – Sydney, Australia

Situat în cartierul Rocks, cel mai vechi din oraș, Hotelul Russel a fost frecventat de marinarii care căutau un loc de odihnă și apoi a fost utilizat ca și spital în timpul ciumei bubonice de la începutul secolului al XX-lea. Hotelul a fost transformat într-un B&B cu clasă, dar se zice că fantoma unui marinar, despre care se știe ca a fost cazat în camera 8, îi privește îndeaproape pe oaspeți și îi asigură că dorm liniștiți.

 

– The Queen Anne Hotel – San Francisco, Statele Unite

Inițial, Mary Lake’s School, o școală pentru fete, astăzi The Queen Anne Hotel este un hotel / B & B din San Franscico, unde există fantoma fostului director de școală Miss Mary Lake. După ce a vândut școala împotriva voinței sale, femeia nu a părăsit niciodată aceste ziduri, continuând să cânte la vechiul pian ce datează din epoca victoriană. Dacă doriți să trăiți cu adevărat o experiența emoționantă, puteți rezerva camera 401, fosta locuință a lui Miss Mary Lake. Domnișoara Lake va fi fericită să-și scufunde capul în perină și să doarmă lângă călători în timpul nopții.

 

– Fairmont Le Château Frontenac – Quebec, Canada

Monumentul militar al orașului vechi, acest castel din Quebec este cu adevărat impresionant și patrimoniu mondial UNESCO, cu o poveste cu adevărat revoluționară, a unei fantome fragile și, în același timp, romantică. Guvernatorul New France al secolului XVII, Louis de Boade de Frontenac, a murit în acest loc în 1698. Se spune că tristeța pe care a simțit-o atunci când și-a lăsat soția iubită în Paris a avut un impact important asupra sănătății sale și după mai bine de 300 de ani, unii oaspeți de la Château Frontenac jură că l-au văzut pe coridoare în căutarea sufletului său geamăn.

 

– The Stanley Hotel – Colorado, Statele Unite

Dacă acest complex uriaș și izolat din Colorado l-a zdruncinat chiar și pe faimosul scriitor de groază, Stephen King, știi că nu ești într-un loc liniștit. Inspirația pentru a scrie The Shinning a început aici. Plimbându-te singur, trebuie să ai grijă cu tinerele animatoare și care aleargă la etajul al patrulea, în timp ce în sălile de petreceri vor avea loc petreceri de fantome în fiecare seară.

 

– Hotelul Tequendama Falls – Bogota, Colombia

La periferia orașului Bogota, cu vedere le vale, se află această mică și, în același timp, înspăimântătoare, minune. Acest hotel deschis în 1928, a fost cunoscut ca luxosul Hotel del Salto, un loc de odihnă pentru turiștii bogați după zile lungi și epuizante în frumoasele căderi de apă și chei ale Tequendama. Apele râului au început cu timpul să contamineze locul, iar vârful de 157 de metri a devenit un loc periculos pentru toți vizitatorii melancolici. Sufletele lor sunt încă pe coridoarele hotelului. Într-o stare de ruină timp de douăzeci de ani, în 2012 clădirea a fost complet restaurată și readusă la gloria sa și e aproape ca și un muzeu.

 

– Port Arthur Motor Inn – Tasmania, Australia

Locul Port Arthur are o istorie unică. Se spune că peninteciarul este motivat de prezența ciudată în acest loc, care la prima vedere arată ca un azil de nebuni vechi, renovat și înghețat. Se pare că este infestat de fantome, cărora le place să facă surprize plăcute oaspeților, una sau două în timpul nopți. O experiență unică și, fără îndoiala, tremurătoare!

 

– The Queen Mary – Long Beach, California

Queen Mary este o navă de croazieră mare abandonată situată în Long Beach. Regina Maria a fost utilizată timp de câțiva ani ca și nava civilă pentru croaziere de lux, din 1936 până în 1939, și poi folosit ca vehicul militar în timpul celui de-al doilea război mondial. În acest loc puteți petrece noaptea și să vizitezi fantomele: în timpul zilei este cu siguranță o experiență unică, dar noaptea devine o experiență extraordinară, pentru a descoperi secretele la care Regina Maria a fost un martor tăcut.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.