Swissôtel va ajunge în Sofia în 2018

Lanţul hotelier Swissôtel & Resorts a ajuns la un acord cu dezvoltatorul turc Garanti Koza pentru a deschide un hotel în capitala bulgară în 2018, aşa cum a informat compania într-un comunicat.

Swissôtel Sofia, care va face parte din Grand Kanyon Sofia, va avea 200 de camere şi 81 de apartamente, cu trei restaurante de diferite stiluri, care vor oferi oaspeţilor bucătărie locală şi internaţională.

În plus faţă de aceste spaţii, hotelul va avea spaţii pentru reuniuni cu un decor contemporan şi un centru spa şi echipament de fitness.

Swissôtel va ajunge în Sofia în 2018

De asemenea, exisă posibilitatea de a te caza în apartamente de una, două sau trei camere, cu opţiunea de a avea vedere la oraş din partea de sus a turnului într-un spaţiu de două etaje.

Swissôtel Hotels & Resorts face parte din grupul FRHI International, în timp ce Garanti Koza, formată în 1948, un grup de construcţii care a fost creat de banca Garanti, având ca acţionar şi compania de construcţii Hochtief, de origine germană. Garanti Kozi este o companie privată din anul 2004.

 

 

 

Sursă: hosteltur.com

Leave a Reply