Swissôtel şi InterContinental pregătesc deschideri în Bulgaria

Lanţurile Swissôtel şi InterContinental Hotel Group (IHG) pregătesc fiecare deschiderea unui hotel în Bulgaria în următorii ani, potrivit datelor firmei de consultanţă TopHotelsProjects.

Mai exact, Swissôtel pregăteşte premiera unui nou hotel în capitala, Sofia, cu 281 de camere, care va include şi apartamente şi o clinică privată. Deschiderea complexului este programată pentru 2018.

La rândul său, IHG va deschide în oraşul Plovic, care va fi capitala culturii în 2019, un nou Holiday Inn cu 68 de camere care se află în prezent în constructie şi este de aşteptat să fie deschis toamna viitoare.

Swissôtel va ajunge în Bulgaria. Imagine Shutterstock. #shu#.

Swissôtel va ajunge în Bulgaria. Imagine Shutterstock.

Ambele unităţi se alătura recentului inaugurat în ţară de Riu Hotels & ResortsClubHotel Riu Helios Paradise, un resort all-inclusive cu 597 de camere de 4 stele, situat la Marea Neagră.

Firma de consultanţă indică faptul că Bulgaria are nevoie urgentă de un impuls turismului, care poate contribui la noua oferta hotelieră. În prezent, ţara are 3.612 de hoteluri şi resorts care au în total 314.000 de camere. Cu toate acestea, numărul de înnoptări a scăzut acum doi ani la 4,5 milioane, ca urmare a slăbiciunii pe piaţa rusă dupa criza din Crimeea. Industria turismului a generat 510 milioane de euro în Bulgaria în 2014.

 

Sursă: hosteltur.com

 

Leave a Reply