SWISS implementează Travelport Rich Content and Branding

COMUNICAT DE PRESĂ EMIS DE TRAVELPORT

Travelport (NYSE:TVPT), o Platformă de comerț pentru industria de turism a anunțat că SWISS este cel mai recent transportator aerian care s-a aliniat la tehnologia inovatoare de comercializare a companiilor aeriene, Travelport Rich Content and Branding, iar tarifele și serviciile auxiliare pot fi acum căutate, vândute și rezervate prin Travelport Smartpoint.

Ca urmare a acestui nou acord, SWISS va utiliza tehnologiile avansate ale Travelport, inclusiv Rich Content and Branding, care asigură caracteristici ale produsului mult mai cuprinzătoare decât tarifele marca ATPCO. Prin intermediul Travelport Smartpoint, agenții au acces la ofertele ATPCO și la mult mai mult decât atât, inclusiv la informații detaliate despre cabinele SWISS, imaginile mărcii și descrierile produselor. În plus, agențiile vor putea să compare serviciile auxiliare, inclusiv opțiunea SWISS de a achiziționa bagaj suplimentar, care permite vânzări de produse asociate şi superioare. Noul acord înseamnă de asemenea că agenții pot accesa acum noua structură de tarife SWISS’ pentru Europa, inclusiv Economy Light, Economy Classic, Economy Flex și SWISS Business.

Swiss International Air Lines (SWISS) (Liniile aeriene internaționale elvețiene) reprezintă linia aeriană națională a Elveției, deservind 106 destinații în 49 de țări din întreaga lume, de la Zurich și Geneva. Cu o flotă de 95 de avioane, SWISS transportă aproximativ 16 milioane de pasageri în fiecare an.

Marcus H. Frank, Vicepreședinte și Șeful Departamentului de gestionare a veniturilor, stabilire a prețurilor și distribuție de la SWISS a comentat: „Suntem bucuroși că, în colaborare cu Travelport, le putem furniza acum agenților de turism și călătorilor o înțelegere mai bună a conținutului SWISS care poate, la rândul său, să prezinte mai eficient produsele noastre clienților noștri comuni. Suntem convinși că imaginile și descrierile de marcă prezentate pe ecranele agenților prin Travelport Smartpoint vor ajuta agenții de turism să promoveze și să personalizeze ofertele noastre pentru a corespunde nevoilor călătorilor.”

Robin Ranken, Șeful Travelport al Serviciilor Aeriene Europa, a declarat: „Suntem încântați că SWISS a recunoscut tehnologiile Travelport ca un element cheie de acționare pentru creșterea afacerii lor. Travelport redefinește comerțul turistic prin introducerea de produse noi și inovatoare, care onorează cerințele neîndeplinite ale industriei de turism și suntem încântați să sprijinim SWISS ca parte din aceasta.”

 

Leave a Reply