Ştire video: reciclare de avioane, a fost acesta un avion?

În următorii cinci ani, între 8.000 şi 10.000 avioane vor fi retrase din industria aviaţiei. Ce se va întâmpla cu aceste aparate? Unele rămân abandonate în aeroporturi, nereuşind să iasă din ele. În unele ţări, avioanele retrase sunt trimise la un cimitir unde părţile esenţiale sunt transformate în resturi de fier vechi. Dar acum se face un reciclaj mult mai creativ. Aşa cum arată acest video publicat de PeterGreenberg, detectivul industriei. 

În acest caz, părtile de avioane sunt convertite, de exemplu, în mobilier. Bucăţi a unui fost jumbo Boieng 747 vor putea fi scriitori, scaune şi alte articole pentru uz casnic, datorită unui designer unic în Motoart în El Segundo, California.

“Este ceva mai mult decât a avea avionul în casa ta. Avionul ar putea fi casa ta. Avioanele reciclate fac parte din casele din întreaga lume. Acesta devine un nou trend, fiind în stare să găsească un 747 transformat într-o vilă din Malibú, precum şi un Boeing 727 este acum un hotel în Costa Rica. A fost acesta un avion?

 Ştire video/ Reciclare de avioane: a fost acesta un avion?

Ştire video/ Reciclare de avioane: a fost acesta un avion?

 

Sursă: hosteltur.com

Leave a Reply