Ştire video: destinaţii acunse în spatele unei uşi misterioase

O originală campanie a companiei feroviare franceze SNCF a generat un mare interes în social media, devenind un fenomen rival. Anunţul care a fost încărcat pe Internet în luna octombrie 2013, pune accentul pe mai multe destinaţii turistice urbane din Europa şi nu atât pe mijlocul de transport. 

Campania, filmată cu o camera ascunsă în Franţa şi numită “Europe is just next door” (Europa este chiar alături), se joacă cu surpriza şi interacţiunea.

Şi, cu apariţia unei uşi misterioase în mijlocul unei străzi sau al unei pieţe, cu numele unui oraş scris pe ea, curiozitatea trecătorilor îi determină să o deschidă.

La deschiderea uşii, un ecran video arată o scenă transmisă în direct din alte oraşe, cu actori sau artişti care încep să interacţioneze cu trecătorii: sălutându-i, încurajându-i să danseze, făcându-le caricaturi, etc.

La sfârşitul anunţului, compania feroviară franceză SNCF (care operează în coordonare cu alte companii feroviare din mai multe ţări) aminteşte că “Europa este alături” şi că se poate călătorii cu trenurile de mare viteză spre destinaţii ca Milano, Stuttgart, Geneva, Barcelona sau Bruxelles.

 

 

Sursă: hosteltur.com

Leave a Reply