Statele Unite oferă agenţiilor de turism circuite turistice subvenţionate

Agenţii de turism pot accesa prin intermediul The Brand USA la circuite alternative, aproape de oraşele turistice mari, şi subvenţionate de destinaţii ca un stimulent pentru agenţii ca să le ofere.

Programul de călătorie TripKit, disponibil în mod gratuit pe site-ul The Brand USA, “este un instrument pentru a cunoaşte circuite turistice deja aprobate, pe care le poate avea orice agent de turism sau operator”, potrivit agenţiei de promovare a turismului din Statele Unite.

Circuitele sunt subvenţionate de două sau mai multe destinaţii.

New Orleans

New Orleans

Diaz a declarat site-ul de specialitate mexican că cu aceste propuneri “dacă un turist călătoreste în Las Vegas sau New York, pe lângă aceste oraşe se pot face rute turistice cu mai mult de 5 ore pe rută, care sunt generatoare de ajutoare economice între oraşele mari şi destinaţiile mici la nivel naţional.

El a menţionat că toate destinaţiile turistice au furnizori şi judeţele au inregistraţi servitori care pot participa la aceste circuite, deşi toti sunt susceptibili de a intra dacă pot oferi un serviciu pentru turişti.

Instrumentul digital este gratuit şi de acces uşor. Pe site-ul Brand USA se oferă să descarce 20 de itinerare regionale sugerate legate de oraşe cheie regionale şi cu posibilitatea de a adăuga destinaţii suplimentare.

La rândul lor, sunt incluse galerii de fotograii pentru materiale promoţionale şi videou-ri speciale, precum şi cu hărţi şi informaţii cu privire la fiecare din circuitele propuse.

 

Sursă: hosteltur.com

 

Leave a Reply