Starwood îşi mută sediul în India pentru a stimula creşterea în această piaţă

Starwood Hotels & Resorts Wolrdwide va muta sediul sau mondial din Statele Unite în India, în martie 2015, timp de o lună, a anunţat grupul într-un comunicat.

Preşedintele şi CEO-ul lanţului, Frits van Paasschen, şi directorii campaniei îşi vor împărţi timpul între Mumbai şi Delhi pentru încheierea de afaceri în această destinaţie, “regiune cheie pentru creştere”.

Timp de 30 de zile, echipa se va întâlni ca partenerii, clienţii, propietarii şi dezvoltătorii potenţiali, în zonele în care Starwood vede noi oportunităţi de creştere.

Pentru companie, această mişcare subliniază abordarea lanţului pentru “cultivarea unei culturi globale şi încurajarea relaţiilor în pieţele cheie de creştere”.

Starwood îşi mută sediul în India pentru a stimula creşterea în această piaţă

“Creşterea rapidă a pieţelor şi o lume mai interconectată aduc turşstii high-end în noi pieţe ca niciodată”, a afirmat Paasschen.

 

Şapte hoteluri în 2014

Cu noile modele de călătorie şi conectivitate sporită, Asia de Sud a devenit a doua piaţă cu cea mai rapidă creştere din lume a sosirilor de turişti.

Astfel, creşterea capacităţii antreprenoriale şi investiţiile face ca milioane de oameni să se alăture clasei de mijloc în fiecare an, ducând la milioane de noi călători.

India a devenit, de asemenea, una dintre pieţele cu cea mai rapidă creştere din lume în industria turismulu, cu 50 de milioane de deplasări în străinătate prevăzute pentru 2020.

Pentru a satisface cererea în creştere, Starwood a semna şapte acorduri în acest an în marile oraşe ale ţări, cum ar fi Ahmedabad, Aurangabad, Pimpri Pune şi Delhi NCR, precum şi din alte părţi din Asia de Sud, inclusiv Katmandu (Nepal) şi Paro (Bhutan).

Compania hotelieră consideră că este “foarte necesar” pentru ea abordarea renovată a infrastructurii de călătorii în India, cu o cerere alimentată de creşterea economică şi o populaţie care este de aşteptat să o depăşească pe cea din China în 2030.

Statwood operează în prezent 40 de hoteluri în India, cu alte 36 de hoteluri în curs de dezvoltare, de la debutul sau în 1973. În Asia de Sud, lanţul este pe punctul de a ajunge la o sută de hoteluri pentru 2016.

Potrivit preşedintelui de dezvoltare globală, Simon Turner, generea generală de hoteluri în India este în creştere şi evoluează pe măsură ce economia naţională se extinde şi cresc vizitele internaţionale.

“Cu baza noastră de operaţiuni avem o mare oportunitate de a spori şi mai mult prezenţa noastră atât prin hoteluri nou construite şi conversii, cât şi prin segmentele de lux superior”, a adăugat el.

 

Sursă: hosteltur.com

Leave a Reply