Starwood debutează cu primul său Luxury Collection în Japonia

Starwood Hotels & Resorts Worldwide a anunţat deschiderea Suiran, a Luxury Collection Hotel, Kyoto, deţinută de compania japoneză Mori Trust Co., care marchează intrarea brandului de lux al lanţului în Japonia

Hotelul, care va fi deschis în luna martie a anului 2015, se adaugă unui portofoliu de 23 de hoteluri al brandului The Luxury Collection situate în Asia-Pacific, inclusiv recentul hotel deschis The Azure Qiantang, a Luxury Collection Hotel, Hangzhou; The Castle Hotel, a Luxury Collection Hotel, Dalian; şi The Grand Bharat, a Luxury Collection Resort, Gurgaon, New Delhi.

“Suntem încântaţi să urăm bun venit hotelului Suiran la portofoliul The Luxury Collection, o colecţie de peste 90 din cele mai extraordinare hoteluri şi resorts din lume”, a asigurat Lothar Pehl, prim-vicepreşedinte de Operaţii şi Iniţiative Globale ale Starwood Hotels & Resorts în Asia-Pacific.

Starwood debutează cu primul său Luxury Collection în Japonia

Deschiderea hotelului Suiran întăreşte relaţiile lanţului Starwood cu Mori Trust, care deţine în prezent The Westin Sendari în nordul Japoniei. “Suntem încântaţi să debutăm cu The Luxury Collection în Japonia cu o propietate, care reprezintă frumuseţea acestei ţări în toate anotimpurile”, a declarat preşedintele companiei, Miwako Date.

Cu deschiderea sa, programată pentru martie 2015, Suiran, a Luxury Collection Hotel, Kyoto este dezvoltată ca o mică cazare tradiţională japoneză, şi de fapt va avea doar 39 de camere. Fiecare cameră va fi proiectată astfel încât să reflecteze esenţa culturii tradiţionale. Oferta sa va include un lobby lounge, un restaurant de design, o sală pentru reuniuni, sală de gimnastică şi centru spa, având, de asemenea, un serviciu de concierge propiu al brandului.

Starwood îşi consolidează prezenţa în Japonia, ţara unde lanţul operează un total de 14 hoteluri, inclusiv şapte hoteluri ale brandului Sheraton, şase Westin şi un St. Regis.

 

 

Sursă: hosteltur.com

 

Leave a Reply