Starwood a adăugat 74 de hoteluri noi în 2014

Starwood Hotels & Resorts a finalizat 2014 cu deschiderea a 74 de noi hoteluri în 26 de ţări, în cea mai mare parte datorită creşterii noilor contracte de gestiune şi franciză.

În plus, grupul hotelier a semnat 175 de contracte de gestiune şi franciză, ceea ce reprezintă o creştere de 15% faţă de 2013, astfel că numărul contractelor a crescut pentru al cincilea an consecutiv.

Preşedintele şi CEO-ul Statrwood Hotels & Resorts, Frits van Paasschen, a declarat că “cu mai mult de 1.200 de hoteluri în peste 100 de ţări, cele nouă branduri ale Starwood continuă să atragă clienţii hotelurilor din întreaga lume.

La rândul său, preşedintele de dezvoltare globală al Starwood Hotels & Resorts, Simon Turner, a asigurat că “accentul pe creştere s-a menţinut anul trecut prin cele nouă branduri ale companiei şi pentru viitor, pieţele emergente continuă să fie principalul obiectiv”.

Starwood a adăugat 74 de hoteluri noi în 2014

Expansiune internaţională

Compania cotinuă să crească la nivel global prin diferite segmente în care îşi desfăşoara activitatea. În sectorul de lux, Starwood cu brandurile sale St. Regis, The Luxury Collection şi W Hotels îşi creşte poziţia de lider şi intenţionează să deschidă în următorii doi ani 25 de hoteluri de lux. În acest an, Starwood intenţionează să adauge zece hoteluri la portofoliul său, în Istanbul, Dubai sau Olanda.

Brandul Sheraton, care reprezintă 40% din cota sa de piaţă, va deschide în acest an hoteluri în Samoa şi România şi va reveni pe piaţa irakiană. În 2015 va inaugura hotelul său cu numărul 500 şi în 2018 va adăuga încă şase hoteluri în Africa.

Le Méridien continuă procesul său de expansiune şi în acest an va deschide noi hoteluri în pieţele emergente, cu deschideri în India, Bangladesh şi Butan.

Westin va deschide al 125-lea hotel în America de Nord şi hotelul său cu numărul 50 în Asia şi brandul va debuta în Qatar. La rândul său, Four Points by Sheraton va depăşi 200 de hoteluri în 2015 cu peste 25 de deschideri planificate pentru acest an.

Aloft va depăşi numărul de 100 de hoteluri în 2015 şi va extinde portofoliul său în China la zece hoteluri şi va intra în noi pieţe, cum ar fi Germania cu hoteluri în München şi Stuttgart.

Element Hotels intenţionează să tripleze portofoliul său în 2017 şi în acest an vor avea loc deshideri de hoteluri în afara Americii de Nord în Frankfurt (Germania) şi în China, urmate de noi hoteluri în Londra, Amsterdam, Boston şi Philadelhia, reprezentând atractivul general al acestui brand.

Starwood, una dintre cele mai mari companii hoteliere, cu peste 1.200 de hoteluri în 100 de ţări şi 181.400 de angajaţi.

 

Sursă: hosteltur.com

Leave a Reply