Star Wars Disney: Trezirea forţei ajunge în parcurile din SUA

The Walt Disney Company crează noi teritorii separate, cu tema Star Wars, în parcurile sale Disneyland din California şi Disney’s Hollywood Studios Walt Disney World Resort din Florida, care va fi cea mai mare extindere a celor două locaţii până în prezent, aşa cum a anunţat preşedintele şi CEO-ul său, Bob Iger.

Cele 5,6 hectare din fiecare dintre aceste noi domenii vor permite transportul vizitatorilor spre o galaxie foarte, foarte îndepărtată, concret spre o planetă necunoscută, un port comercial îndepărtate şi una dintre ultimele opriri înainte de spaţiul neîmblâzit unde personajele Star Wars şi poveştile lor iau viaţă. În această nouă zonă vizitatorii vor trăi o aventură epică, care le va pune în centrul unei lupte culminante între Alianţă şi Imperiu.

Noile teritorii vor avea două atracţii principale, din moment ce, împreună cu experienţa de luptă, o altă atracţie va pune vizitatorii la controlul celei mai famoase nave ale galaxiei,  Millennium Falcon, în timp ce se îmbarcă într-o misiune secretă personalizată.

Într-una din noile atractii, vizitatorii vor putea prelua conducerea navei Millenium Falcon.

Într-una din noile atractii, vizitatorii vor putea prelua conducerea navei Millenium Falcon.

La aceasta se adaugă incorporarea de locuri şi personaje din ultimul film din sagă,  “Trezirea forţei”, la atracţia ‘Star Tours, The Adventures Continue‘; o experienţă interactivă, ‘Star Wars Launch Bay‘, care introduce vizitatorul în film cu exponante speciale şi viziuni între cadre, chiar şi oportunităţi de a cunoaşte personajele din sagă, atât cele noi cât şi cele tradiţionale, cu merchandising şi produse alimentare speciale. De asemenea, academia de formare de viitori Jedis adaugă o nouă experienţă cu mai multe personaje şi un nou personaj negativ.

La începutul acestui an, şi deschizând aşa-numitul sezon “Sezon al Forţei” parcurile de ambele coaste ale Statelor Unite au găzduit noi experienţe cu o ofertă specială de divertisment, produse alimentare tematice locale şi noi spectacole de focuri artificiale pe ritmul muzicii din filmele Star Wars.

 ‘Star Wars Launch Bay’ introduce vizitatorul în film cu exponate speciale şi imagini între cadre.

‘Star Wars Launch Bay’ introduce vizitatorul în film cu exponate speciale şi imagini între cadre.

Parteneriatul dintre Disney şi Lucasfilm datează din 1987, atunci când atracţia de succes Star Tours, inspirată în legendara serie Star Wars realizata de George Lucas, a fost deschisă în Disneyland. Atracţia a fost apoi reproiectată, renăscând sub numele de ‘Star Wars, The Adventures Continue’ în 2011 cu peste 50 de poveşti diferite şi posibilitatea de a vizita cinci planete.

Acest anunţ, aşa cum afirmă surse din interiorul companiei, “marchează o perioadă de  creştere fără precedent cu evenimente interesante din întreaga lume, de la aniversarea a 60 de ani de existenţă a Dinsyeland Resort până la deschiderea a Disneyland Shanghai în China”, al şaselea resort al său.

 

Lumea Avatar

Ca parte din cea mai mare extindere din istoria parcului, Disney Animal Kingdom va afunda vizitatorii în lumea Pandorei, şi totul parcul se va transforma după căderea nopţii cu noi exprienţe nocture, oferindu-le vizitatorilor zile mai lungi decât oricând pentru a trăi experienţa unică oferită de acest parc tematic.

Atracţia “râuri de lumină” va combina muzica în direct, lanternele plutitoare, ecranele de apă şi imaginile de animale care se mişcă.

Atracţia “râuri de lumină” va combina muzica în direct, lanternele plutitoare, ecranele de apă şi imaginile de animale care se mişcă.

Noua lume Avatar (The World of Avatar), care este aşteptat să fie deschisă la public în 2017, va include munţi plutitori, o pădure bioluminiscientă şi creaturi cu aripi cunoscute ca Banshees, oferind vizitatorilor o “experienţă de transformare” de neuitat.

 

Sursă: hosteltur.com

 

Leave a Reply