Spania, cea mai vizitată destinaţie de către backpackeri

Spania a ajuns ţara cea mai vizitată de backpackeri, depăşind pentru prima dată Regatul Unit, potrivit staticilor de pe site-ul Hostelword, care reuneşte peste opt milioane de comentarii şi opinii despre aproximativ 33.000 de hosteluri din peste 170 de ţări. De asemenea, a dezvaluit care sunt cele mai bune 10 hosteluri din lume. 

Clasamentul include, de asemenea, cele mai vizitate oraşe în 2016 din acest segment al cererii, primele trei fiind LondraAmsterdam şi Barcelona.

 

Cele mai bune hosteluri

Hostelword a acordat premiile sale Hoscar (HOStelword Customer Annual Ratings) cele mai bune cămine din lume pe baza opiniilor a peste un milion de clienţi. Portugalia ocupă primul loc cu 15 Hoscar, urmată de Spania cu 10, Statele Unite (nouă), Australia sau Italia (ambele cu opt), în rândul ţărilor de top cu cele mai bune hosteluri din lume.

Hostelul La Banda Rooftop din Sevilla.

Hostelul La Banda Rooftop din Sevilla.

La categoria hosteluri mari, Ostello Bello Grande din Milan ocupa primul loc, urmat de Ok Hostel MadridYeah Hostel BarcelonaStar Hostel Taipei Main StationThe Hat MadridSant Jordi Hostel Rock PalaceCastle Rock HostelOnderz Hostel Siem Reap din CambodgiaMeander Taipei şi portughezul Tattva Design Hostel.

Premiile Hoscar disting, în cuvintele lui Feargal Mooney, CEO al Hostelword, “cele mai inovatoare, sociale şi cu adevărat impresionante hosteluri din lume; cele mai bune în acest moment”.

 

Sursă: hosteltur.com

Leave a Reply