Sabre cumpără compania de tehnologie Trust Group cu 145 mil. €

Sabre Corporation a anunţat achiziţia companiei Trust Group, o centrală de rezervări şi furnizor de tehnologie hotelieră pentru revenue management şi marketing, cu o prezenţă semnificativă.

Preţul de achizaţie a fost de 154 de milioane de dolari (145 milioane de euro), pe care Sabre îl va plăti propietarului său actual, fondul de investiţii internaţional Battery Ventures. GDS-ul se aşteaptă ca această tranzacţie să contribuie la creşterea veniturile sale pentru 2016 în 40 de milioane de dolari (37 milioane de euro).

Achiziţia include Trust International, InnLink şi Nexus, şi Sabre include în strategia sa a lucra împreună cu hotelierii pentru a redefini solutţiile tehnologice şi a răspunde mai bine cererii din partea clienţilor.

Sabre cumpără compania de tehnologie Trust Group cu 145 mil. €

Preşedintele şi CEO-ul Sabre, Tom Klein, a declarat că achiziţionarea Trust Group, “este în concordanţă cu obiectivul nostru stabilit de a construi o poziţie de lider mondial pentru soluţiile hoteliere ale Sabre”. El a adăugat că “Trust Group este unul dintre brandurile cele mai respectate din industrie, iar clienţii noştri vor beneficia de experienţa noastră combinată şi obiectivul nostru de inovare”.

Achiziţia este supusă condiţiilor obişnuite şi ambele companii se aşteaptă să o finalizeze la începutul anului 2016. Până la finalizarea achiziţiei, cele două companii vor continua să funcţioneze separat.

 

Sursă: hosteltur.com

Leave a Reply