Shadow

Sabre va concedia 800 de persoane din 43 de birouri

Sabre a anunțat că, din cauza loviturii coronavirusului și „pentru a poziționa compania” cu succes mult timp”, a decis să ia „măsuri critice”: va concedia 800 de persoane din 43 de birouri distribuite în întreaga lume. 

„Anunțăm un pas critic pentru a finaliza transformarea noastră într-un nou Sabre”, a declarat Sean Menke, președinte și CEO al companiei, amintind că transformarea a început în urmă cu doi ani, odată cu introducerea strategiei SabreNext și crearea a Travel Solutions.

„Această pandemie a provocat schimbări majore în ecosistemul de călătorie, ducând la schimbarea nevoilor clienților companiilor aeriene, hotelurilor și agențiilor. Am profitat de această oportunitate de a accelera schimbările organizatorice, începând din 2018 pentru a aborda peisajul de călătorie în schimbare”, a adăugat Menke.

„Reorganizarea strategică” au explicat ei, se va concentra pe afacerea axată pe companii aeriene și agenții.

Sabre, care a început să aplice reduceri salariale în martie și aprilie, a informat că a „restabilit compensarea angajaților la 100% din salariul bază” din 6 iulie și a confirmat că dimensiunea corectă a organizației include „o reducere a forței (de muncă) care va afecta aproximativ 800 de membri ai echipei în 43 de birouri”. 

Aceste 800 de persoane se vor alătura celor 400 care au aderat la compensația voluntară și la pensionarea anticipată.

 

Sursă: hosteltur.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.